Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » PLANIRANO RODITELJSTVO PRIZNAJE: IMAMO PREKO 86% PRIHODA OD POBAČAJA

PLANIRANO RODITELJSTVO PRIZNAJE: IMAMO PREKO 86% PRIHODA OD POBAČAJA

Cecile-RichardsPredsjednica “Planiranog Roditeljstva” Cecile Richards zarađuje 520.000 $ godišnje od organizacije i prodaje fetusa, no ni svim svojim snagama ne mogu pokriti sve troškove organizacije “Planirano Roditeljstvo”. Da li je premalo fetusa ili je premalo kupaca?

Američke pro-abortus organizacija “Planirano roditeljstvo” (Planned parenthood), uzima fetalno tkivo radi profita, i to je nedavni video njezine zaposlenice dokazao, prenosi infowars.com

Slijedi bilanca organizacije!

Pobačaji čine preko 86% prihoda “Planiranog roditeljstva”, prema riječima predsjednice Cecile Richards, koja zarađuje više od 520.000 $ godišnje.

Richards je napravila intervju prije nego li je svjedočila pred Odborom za reformu Vlade u utorak.

“Ona dobiva plaću 26x veću od prosječne plaće medicinskiog asistenta”, twittao je Odbor nakon sjednice.

Ona je također tvrdila da Organizcija PR pokriva od pobačaja samo 3% ukupnih troškova, što je izazvalo zastupnika Cynthia Lummins (R-WY.) da pita Cecile Richards da objasni nesklad u prihodima.

“Razgovarajmo o prihodima Planiranog roditeljstva za pobačaje”, rekla je Richards Lummins. “Ako pogledate statistiku 2013. koja je prijavljena, prihodi iz prodaje abortusa od pobačaja su bili preko 86%.”

“Kako objašnjavate tu golemu razliku između iznosa prihoda koje prikupite od pobačaja i činjenicu da izvješće kaže samo 3% od vaše usluge prodaje fetusa pobačaja?”

Richards se pomalo zbunila u svom odgovoru, sugerirajući da brojevi nisu povezani jer “savezni novac ne ide za pobačaje” i da su pobačaji “vjerojatno skuplji od ostalih postupaka koje pružamo.”

Šefica PR Richards je također rekla da ne zna koja klinika zarađuje najviše novca od pobačaja.

“Mislim da Planirano roditeljstvo ima izvrsnu vodstvo”, “Cecile Richards, predsjednica, je spektakularan lider u našoj zemlji.”, rekao je CNN.

Inače, “Planirano Roditeljstvo” ima oko 650 klinika po čitavoj zemlji, kaže Cecile
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , ,