Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » PLANIRANO RODITELJSTVO PRIZNAJE: IMAMO PREKO 86% PRIHODA OD POBA─îAJA

PLANIRANO RODITELJSTVO PRIZNAJE: IMAMO PREKO 86% PRIHODA OD POBA─îAJA

Cecile-RichardsPredsjednica “Planiranog Roditeljstva” Cecile Richards zara─Ĺuje 520.000 $ godi┼ínje od organizacije i prodaje fetusa, no ni svim svojim snagama ne mogu pokriti sve tro┼íkove organizacije “Planirano Roditeljstvo”. Da li je premalo fetusa ili je premalo kupaca?

Ameri─Źke pro-abortus organizacija ÔÇťPlanirano roditeljstvoÔÇŁ (Planned parenthood), uzima fetalno tkivo radi profita, i to je nedavni video njezine zaposlenice dokazao, prenosi infowars.com

Slijedi bilanca organizacije!

Poba─Źaji ─Źine preko 86% prihoda “Planiranog roditeljstva”, prema rije─Źima predsjednice Cecile Richards, koja zara─Ĺuje vi┼íe od 520.000 $ godi┼ínje.

Richards je napravila intervju prije nego li je svjedo─Źila pred Odborom za reformu Vlade u utorak.

“Ona dobiva pla─çu 26x ve─çu od prosje─Źne pla─çe medicinskiog asistenta”, twittao je Odbor nakon sjednice.

Ona je tako─Ĺer tvrdila da Organizcija PR pokriva od poba─Źaja samo 3% ukupnih tro┼íkova, ┼íto je izazvalo zastupnika Cynthia Lummins (R-WY.) da pita Cecile Richards da objasni nesklad u prihodima.

“Razgovarajmo o prihodima Planiranog roditeljstva za poba─Źaje”, rekla je Richards Lummins. “Ako pogledate statistiku 2013. koja je prijavljena, prihodi iz prodaje abortusa od poba─Źaja su bili preko 86%.”

“Kako obja┼ínjavate tu golemu razliku izme─Ĺu iznosa prihoda koje prikupite od poba─Źaja i ─Źinjenicu da izvje┼í─çe ka┼że samo 3% od va┼íe usluge prodaje fetusa poba─Źaja?”

Richards se pomalo zbunila u svom odgovoru, sugeriraju─çi da brojevi nisu povezani jer “savezni novac ne ide za poba─Źaje” i da su poba─Źaji “vjerojatno skuplji od ostalih postupaka koje pru┼żamo.”

┼áefica PR Richards je tako─Ĺer rekla da ne zna koja klinika zara─Ĺuje najvi┼íe novca od poba─Źaja.

“Mislim da Planirano roditeljstvo ima izvrsnu vodstvo”, “Cecile Richards, predsjednica, je spektakularan lider u na┼íoj zemlji.”, rekao je CNN.

Ina─Źe, “Planirano Roditeljstvo” ima oko 650 klinika po ─Źitavoj zemlji, ka┼że Cecile
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , ,