Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áVEDSKI PASTOR: LEGALNE ZASTAVE ISIS-A ‘UKRA┼áAVAJU’ ┼áVEDSKE CENTRE ZA IZBJEGLICE

┼áVEDSKI PASTOR: LEGALNE ZASTAVE ISIS-A ‘UKRA┼áAVAJU’ ┼áVEDSKE CENTRE ZA IZBJEGLICE

imigranti-zastavaOsoblje pokušava radikalizirati novoprimljene migrante

Arapski kr┼í─çanski pastor ka┼że da je vidio vi┼íe ISIS-ovih zastava u brojnim ┼ívedskim izbjegli─Źkim centrima i da osoblje u centrima poku┼íava radikalizirati novoprijavljene migrante.

Govore─çi na ┼ívedskom news outletu V├Ąrlden Idag, Botros je rekao da su izvje┼íene ISIS-ove zastavice i da se ISIS-ova glazba pu┼íta u imigrantskim centrima koje je posjetio i da je ─Źuo “izraze ─Źistog islamizma”.

“U raznim domovima za azil u zemlji vidio sam zastave ISIS-a”, rekao je Botros.

Pro┼íle je godine ┼ívedski sud presudio da isticanje ISIS-ove zastavom nije bilo protuzakonito jer se “ne mo┼że smatrati poticajem na rasnu mr┼żnju”.

Pastor je tako─Ĺer rekao kako je osobno svjedo─Źio brojnim slu─Źajevima u kojima su, muslimanima koji poku┼íavali prije─çi na kr┼í─çanstvo, prijetili i bili zlostavljani od strane islamisti─Źkih migranata.

“Kad su postali kr┼í─çani, supruga je skinula veo. Tada je netko prijetio da ─çe je ubiti. Par je tada tra┼żio azil u Njema─Źkoj”, rekao je Botros.

Op─çina H├Ârby tako─Ĺer je bila prisiljena raskinuti sporazum sa tvrtkom koja je vodila dom za mlade migrante jer je osoblje “poku┼íalo radikalizirati ljude koji su tamo ┼żivjeli”, navodi se u izvje┼í─çu.


Kao ┼íto smo iscrpno dokumentirali, ┼ávedska je liberalna “ko┼íarica” Europe kada su u pitanju utjecaj migracijske krize i opsjednutost zemlje s politi─Źkom korektno┼í─çu.

Silovanja djece i mladih ┼żena nikada nisu bila tko brojna, dok je u gradovima kao ┼íto je Malmo pucnjava sada je redovna pojava.

Ilustriraju─çi ludilo koje je zahvatilo zemlju, neki u ┼ávedskoj vide skok nasilja i rezultate nasilnog zlo─Źina kao pozitivnog jer je omogu─çio lije─Źnicima da razviju ve─çe znanje o lije─Źenju rana.

┼ávedska bijesna multikulturalnost dovela je do toga da ─Źitava podru─Źja u nekih dijelova grada postanu NO-GO zone islamskih geta u kojima se napadaju ne-muslimani. Nedavno je nova studija pokazala su 90% pucnjava u ┼ávedskoj po─Źinili migranti.

Ranije ove godine ┼ívedski policajac u mirovini Peter Springare izjavio je kako je u gotovo svakom nasilnom zlo─Źinu sa kojim se bavio, po─Źinitelj imao islamsko ime.

Neki ljevi─Źari u ┼ávedskoj zalagali su se da se ISIS-ovim d┼żihadistima osigurava stanovanje, benificije i radna mjesta nakon povratka iz borbi s drugim teroristima u Siriji i Iraku. (IW)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,