Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Britney Spears: ‘Princ William nije čovjek’

Britney Spears: ‘Princ William nije čovjek’

britney-princBritney Spears je izjavila bliskim prijateljima i svojem osoblju da je Princ William gmaz koji se prebacuje između ljudskog i reptilskog oblika u trenucima povećane uzbuđenosti

Objašnjavajući da je imala „cyber romansu” sa princom Williamom prije nego što je bio u braku, Britney Spears je rekla da je provela puno vremena razmjenjujući elektroničku poštu, chat i video pozive sa Williamom, pa čak su i radili planove da se nađu na večeri.

No sada je otkriveno da je Britney otkazala izlazak na večeru nakon što je bila svjedok „pretvaranja princa Williama u gmaza i previše puta.” Na pitanje koliko puta je „previše puta„ Britney je odgovorila: ‘dva puta.’

Britney se trenutno opušta kod kuće u Los Angelesu i snima fitness video materijale nakon završene svjetske turneje ranije ovog ljeta. Bliski prijatelji i osoblje se osiguralo sa fotografijama i video dokazima da je Britney potvrdila svoje tvrdnje o Williamu.

„Nije samo William, takva je većina kraljevske obitelji”, rekla je Britney, opisujući Williama kao „boja prljave vode, bolesno siva boja”, kada je preuzimo svoj reptilski oblik.

„On imao blistave zube, crne oči i ljuske koje su svjetlile po cijelom tijelu. Kažem ti da taj momak nije čovjek.„

Princ William se prebacivao između ovog oblika i ljudskog oblika „dva puta” nakon što ju je upoznao preko video poziva.

Britney tvrdi da je preispitivala svoj razum prvi put, pogotovo nakon što je William postao „sladak i šarmantan” nakon što se prebacio natrag u svoj ljudski oblik.


„Ali onda se to opet dogodilo. Lice mu je bljesnulo između čovjeka i reptila. Mogla sam vidjeti njegove gmazovske zube kako blistaju u svjetlu zaslonu računala.”

Britney je rekla svojim prijateljima i suradnicima da vjeruje da je William promijenio oblik tijekom prvog videopoziva kao znak snage i upozorenje da se ne igra sa dominantnim reptilsko-iluminatskom krvnom lozom u kojoj je on bio na poziciji velikog svećenika.

„On me mamio u svoj u kult ali me istovremeno upozoravao na način kako će to biti”, rekla je. „Nisam to sve mogla podnijeti. To je bilo previše za mene”.

Britney je nedavno izjavila za izraelske novine Yediot Ahronot, navodeći da joj je život bio izvan kontrole u dvedasetim godinama kada se družila sa princom Williamom, aludirajući da je ona možda bila pod kontrolom Iluminata.

„Bio je tako sladak, ali to je dio zamke. Ja sam bila namamljena u odnos iz kojeg se nikada ne bi bila u mogućnosti osloboditi.„

„Moj život je bio pod kontrolom previše ljudi i zapravo mi nisu dopustili da budem ono što jesam.„

„U toj situaciji, kada ne kontroliraš sama sebe, postaješ manje uzbuđena, sa manje strasti, kada je riječ o glazbi. Napisala sam da sam tada bila izgubljena i da nisam znala što bi sa sobom.

„Pokušavao sam ugoditi svima oko sebe, jer to je ono što sam ja duboko u sebi. Postoje trenuci u kojima sam se osvrnuti i mislila: ‘Što sam dovraga tada razmišljala?’”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,