Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RT: Kostur djeteta vanzemaljca iskopan na Krimu

RT: Kostur djeteta vanzemaljca iskopan na Krimu

skelet-vanzemaljacRuski znanstvenici su otkrili kostur na Krimu koji kažu da pripada godinu dana starom vanzemaljskom biću

Neobična izdužena lubanja koja pripada 1,5-godišnjem vanzemaljskom dječaku pronađena je u blizini sela Yakovenkovo od strane​arheologa.

Rt.com je izvijestio da je grob dječaka, koji datira iz drugog stoljeća, bio ključni nalaz nedavne ekspedicije. Dječak je imao umjetno izduženu lubanju, što se jasno vidi na slikama.

Zbog teških deformacija lubanje lokacija arheološkog nalazišta je odmah prozvana „grob vanzemaljca”, rekla je zaklada arheologa.

Umjetna deformacija lubanje, promjene oblika tijela, prakticirale su se među mnogim drevnim kulturama.

To je obično provođeno na djeci, čije lubanje su fleksibilnije. Međutim, neke pristalice teorija “drevnih astronauta” tvrde da vlasnici tih produljenih lubanja mogu biti ljudski-izvanzemaljski hibridi.

Skupina arheologa je izjavila da su takve deformacije lubanje tipične Sarmatima, koji su nekada nastanjivali suvremeni Krim. Postoji teorija da su možda koristili taj proces za identifikaciju članova određene grupe ili nositelja određenog socijalnog statusa.

Arheolozi su također iskopali posuđe i mala zrnca pokopana uz „stranca” i bakrene narukvice na desnoj ruci.

Nekoliko grobnica koje datiraju iz prvog stoljeća također su otkrivene u blizini mjesta gdje su znanstvenici otkrili dječaka, kao i masivne kamene grobnice za koje se vjeruje da pripadaju visokim ljudima iz Bosporskog Kraljevstva, drevne lokacije koja se nalazi na istočnom Krimu čije se vrijeme procjenjuje na pet stoljeća prije Krista i četvrtog stoljeća.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,