Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ASSANGE: ‘CIA NE SAMO DA NAORUŽAVA POBUNJENIKE U SIRIJI – VEĆ IM I ISPLAĆUJE PLAĆE’

ASSANGE: ‘CIA NE SAMO DA NAORUŽAVA POBUNJENIKE U SIRIJI – VEĆ IM I ISPLAĆUJE PLAĆE’

assange-bijeloAssange je rekao da su “mainstream mediji to bacili u drugi plan”

Sjedinjene Države ne samo da plaćaju naoružavanje i treniranje „umjerenih sirijskih pobunjenika” kao dio CIA-inog programa koji je učinio mnogo da pomogne ISIS-u nego da se bori protiv njega, već također navodno plaćaju pobunjenicima mjesečne plaće.

The Washington Post citira svoje sramotne anonimne američke dužnosnike u izvješću u srijedu, koji tvrde da je predsjednik Trump „odlučio prekinuti tajni CIA-in program za naoružavanje i obuku umjerenih sirijskih pobunjenika koji se bore protiv vlade Bashar al-Assada, što je i potez koji je dugo tražila i Rusija„.

Wikileaksov Julian Assange nastavlja svoj pokušaj “rušenja Amerike na svoj način”, točno izvještavajući istinu.

U subotu na Twitteru, Assange je istaknuo članak od četvrtka u kojem je Financial Times napomenuo kako mnogi sirijski pobunjenici dobivaju plaće od CIA-e.
 


 
Na Asponskom forumu za sigurnost u četvrtak, direktor CIA-e Mike Pompeo je izjavio: “WikiLeaks će srušiti Ameriku na bilo koji način i pronaći bilo kojeg voljnog saveznika da to postigne”.
 
Assange je odgovorio:
 
Assange je odgovorio:
 

 
Da budemo iskreni, curenje informacija je veliki problem, pogotovo kada se želi srušiti naš demokratski izabrani predsjednik od strane “države u sjeni” koja upotrebljava masivni američki špijunski aparat – koji je trebao biti upotrijebljen protiv stranaca – da sabotira našeg predsjednika kroz ciljana curenja informacija svojim suučesnicima u kontroliranim medijima.

Razumljivo je da Pompeo ne želi da CIA curi poput sita, ali pogledajmo neke od ovih najnovijih curenja informacija:

• Bradley Manning je procurio informacije o ratnim zločinima SAD-a u neokonfliktnom ratu u Iraku.

• Snowden je procurio informacije o američkim “sustavima” za špijuniranje koji se upotrebljavaju u zemlji protiv Amerikanaca, a ne protiv stranaca kako je obećano.

Kada imate “multikulturno” društvo ispunjeno različitim ljudima s divljim različitim interesima, “lojalnost” raznolike hrpe koju ste zaposlili jednostavno se nikada neće dogoditi.

Nekolicina mladih ljudi ima osjećaj odanosti našoj kriminalnoj “državi iz sjene” jer ne predstavljaju njihove interese.

Ne živimo više u Americi 1940-ih i 1950-ih godina, gdje su Amerikanci bili uglavnom ujedinjeni u borbi protiv komunizma i kada bi bili više nego sretni da smaknu zviždače koji su procurili informacije Julius i Ethel Rosenberg.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,