Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKA POLICIJA POBJESNILA: Tajlandski policajac nježnim zagrljajem razoružao napadača (VIDEO)

AMERIČKA POLICIJA POBJESNILA: Tajlandski policajac nježnim zagrljajem razoružao napadača (VIDEO)

tajland-policijaS obzirom da su društvene mreže i servisi preplavljeni snimkama policijske brutalnosti, ovaj video stigao je kao pravo osvježenje, pa i ne čudi da ga je na Fejsbuku pogledalo više od pedeset milijuna ljudi

Snimak nadzorne kamere prikazuje kako se potencijalno opasna situacija s malo smirenosti i dobre volje može vrlo lako izbjeći.

Muškarac naoružan nožem upao je u policijsku postaju u Bangkoku na Tajlandu, a onda je umjesto na snažnu ruku pravde naletio na nježan zagrljaj.

Četrdesetpetogodišnji napadač ušetao je s nožem u policijsku postaju u subotu navečer i počeo prijetiti nožem. Policajac Anirut Male, znatno krupniji od napadača, sjeo je preko puta njega, potpuno smireno, što je odavao i govor njegovog tijela. Umjesto da izvuče pištolj, policajac je u vrlo kratkom roku nagovorio napadača da mu preda nož, piše “Daily Mail”.

Nakon toga, Anirut ustaje s raširenim rukama, baca nož na pod, a napadač se povlači do zida u strahu. Međutim, policajac u tom trenu dolazi do njega i grli ga. Njihov zagrljaj traje nekoliko trenutaka dok nisu prišli i ostali policajci.

“Nekad je bio glazbenik, a onda je radio kao čuvar neko vrijeme, ali nije dobio plaću za taj posao. Osim toga, netko mu je ukrao gitaru i jednostavno su mu popustili živci. Čuo sam što govori, bilo mi je žao i rekao sam mu da ja imam jednu gitaru koju mu mogu pokloniti. Predložio sam mu da odemo zajedno na ručak “, ispričao je Anirut.

Neimenovani napadač prebačen je u bolnicu na mentalnu procjenu, ali protiv njega nije podignuta tužba.

Pogledajte video:
 

 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,