Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Njema─Źki sud: ┼áerijatska policija mo┼że provoditi islamski zakon na ulicama Njema─Źke

Njema─Źki sud: ┼áerijatska policija mo┼że provoditi islamski zakon na ulicama Njema─Źke

serijatska-polidijaNjema─Źki sud je ovlastio skupinu samozvane ┼íerijatske policije da i dalje patrolira ulicama njema─Źkih gradova i provode islamski zakon u gradu Wuppertalu

Sud je presudio da je skupina, na ─Źelu s propovjednikom mr┼żnje, samo prekr┼íila zakon jer je na prslucima imala natpise ÔÇ×┼íerijatska policijaÔÇŁ ┼íto je za sud bilo ÔÇ×sugestivno militantno ili zastra┼íuju─çeÔÇŁ, rekao je glasnogovornik suda.

Njema─Źki zakon izri─Źito zabranjuje uniforme koje su prijete─çe, poput onih Hitlerovih crnoko┼íulja┼ía.

Me─Ĺutim, mnogi njema─Źki gra─Ĺani se ne sla┼żu sa sudskom presudom, tvrde─çi da su zastra┼íeni naran─Źastim jasno vidljivim prslucima ukra┼íenim sa rije─Źima ÔÇ×┼íerijatska policijaÔÇŁ, a koje nose islamisti, pi┼íe YNW.

Ovo pitanje se povla─Źi u javnosti jo┼í od 2014. godine, kada su neki njema─Źki politi─Źari sna┼żno reagirali na prijave u kojima mladi Salafisti provode no─çi u ┼íerijatskim policijskim ophodnjama u gradu, te zaustavljaju ljude zbog raznih aktivnosti, u skladu sa International Business Timesom.

Samozvana “┼áerijatska policija” je navodno prilazila ljudima u blizini no─çnih klubova, barova i kasina da bi ih odvratila od ne-islamskih aktivnosti kao ┼íto je alkohol i kockanje.

Predvo─Ĺeni njema─Źkim salafi konvertitom Sven Lauom, ─Źlanovi jedinice su kritizirali “no─çne ptice” zbog pijenja alkohola, u poku┼íaju da nametnu svoju interpretaciju tvrdolinija┼íkog islama.


Lau, na slici gore, je kontroverzni islamski propovjednik mr┼żnje kojem prijeti progon zbog potpore teroristi─Źkoj skupini povezanom sa ISIS-om u Siriji.

Ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere je ranije rekao da se samozvanaoj ┼áerijatskoj policiji ne smije dopustiti da patrolira ulicama umjesto njema─Źke policije.

ÔÇ×┼áerijatski zakon se ne smoje tolerirati na njema─Źkom tluÔÇŁ rekao je de Maiziere njema─Źki dnevnik Bild. ÔÇ×Nitko ne mo┼że preuzeti na sebe i zloupotrijebiti ime njema─Źke policijeÔÇŁ, dodao je.

No, ministar je osudio postupke “┼áerijatske policije”, ┼íto je jedna stvar, a rje┼íenje suda je druga stvar. ─îinjenica je da je muslimanima sada legalno patrolirati njema─Źkim ulicama i provoditi radikalne islamske zakone.

Civilizirani svijet sada gubi rat u kojem ni ne zna da se bori. Dame, najbolje je da već sada kupite burke dok su jeftine, i dok vam je još uvijek dozvoljeno ulaziti u trgovine.

ÔÇ×┼áerijatske patroleÔÇŁ nisu samo njema─Źki problema. Oni su prijavljene i u drugim europskim gradovima, uklju─Źuju─çi London, Kopenhagen i Hamburg, ┼íto je izazvalo bojazan od puzaju─çe islamifikacije, koju podr┼żava europska elita i pravni sustav koji ih ┼ítiti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,