Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Njemački sud: Šerijatska policija može provoditi islamski zakon na ulicama Njemačke

Njemački sud: Šerijatska policija može provoditi islamski zakon na ulicama Njemačke

serijatska-polidijaNjemački sud je ovlastio skupinu samozvane šerijatske policije da i dalje patrolira ulicama njemačkih gradova i provode islamski zakon u gradu Wuppertalu

Sud je presudio da je skupina, na čelu s propovjednikom mržnje, samo prekršila zakon jer je na prslucima imala natpise „šerijatska policija” što je za sud bilo „sugestivno militantno ili zastrašujuće”, rekao je glasnogovornik suda.

Njemački zakon izričito zabranjuje uniforme koje su prijeteće, poput onih Hitlerovih crnokošuljaša.

Međutim, mnogi njemački građani se ne slažu sa sudskom presudom, tvrdeći da su zastrašeni narančastim jasno vidljivim prslucima ukrašenim sa riječima „šerijatska policija”, a koje nose islamisti, piše YNW.

Ovo pitanje se povlači u javnosti još od 2014. godine, kada su neki njemački političari snažno reagirali na prijave u kojima mladi Salafisti provode noći u šerijatskim policijskim ophodnjama u gradu, te zaustavljaju ljude zbog raznih aktivnosti, u skladu sa International Business Timesom.

Samozvana “Šerijatska policija” je navodno prilazila ljudima u blizini noćnih klubova, barova i kasina da bi ih odvratila od ne-islamskih aktivnosti kao što je alkohol i kockanje.

Predvođeni njemačkim salafi konvertitom Sven Lauom, članovi jedinice su kritizirali “noćne ptice” zbog pijenja alkohola, u pokušaju da nametnu svoju interpretaciju tvrdolinijaškog islama.

Lau, na slici gore, je kontroverzni islamski propovjednik mržnje kojem prijeti progon zbog potpore terorističkoj skupini povezanom sa ISIS-om u Siriji.

Ministar unutarnjih poslova Thomas de Maiziere je ranije rekao da se samozvanaoj Šerijatskoj policiji ne smije dopustiti da patrolira ulicama umjesto njemačke policije.

„Šerijatski zakon se ne smoje tolerirati na njemačkom tlu” rekao je de Maiziere njemački dnevnik Bild. „Nitko ne može preuzeti na sebe i zloupotrijebiti ime njemačke policije”, dodao je.

No, ministar je osudio postupke “Šerijatske policije”, što je jedna stvar, a rješenje suda je druga stvar. Činjenica je da je muslimanima sada legalno patrolirati njemačkim ulicama i provoditi radikalne islamske zakone.

Civilizirani svijet sada gubi rat u kojem ni ne zna da se bori. Dame, najbolje je da već sada kupite burke dok su jeftine, i dok vam je još uvijek dozvoljeno ulaziti u trgovine.

„Šerijatske patrole” nisu samo njemački problema. Oni su prijavljene i u drugim europskim gradovima, uključujući London, Kopenhagen i Hamburg, što je izazvalo bojazan od puzajuće islamifikacije, koju podržava europska elita i pravni sustav koji ih štiti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,