Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » DA LI JE OVO KONA─îNI DOKAZ DA JE HITLER POBJEGAO U ARGENTINU?

DA LI JE OVO KONA─îNI DOKAZ DA JE HITLER POBJEGAO U ARGENTINU?

HITLER-ARGENTINANovo otkri─çe potvr─Ĺuje teoriju da je Hitler la┼żirao svoju smrt

Vlasti smatraju da je rije─Ź o originalima koji su pripadali visokim nacisti─Źkim du┼żnosnicima, koji su u Ju┼żnoj Americi prona┼íli uto─Źi┼íte nakon bijega iz Njema─Źke.

Argentinska policija vjeruje da je prona┼íla najve─çu kolekciju nacisti─Źkih predmeta u povijesti te zemlje, u tajnoj sobi ku─çe u predgra─Ĺu Buenos Airesa.

Ukupno je prona─Ĺeno oko 75 predmeta i vlasti vjeruju da su nekada pripadale visokopozicioniranim nacistima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Dosada┼ínja istraga pokazuje da su u pitanju originali”, rekla je ministrica za sigurnost Patrisija Bulrih i dodala da se uz neke predmete nalaze i stare fotografije. Ona je rekla da je na nekim slikama Hitler.

Uz asistenciju agenata Interpola, 8. lipnja je izvr┼íena racija na ku─çu i tada je iza velike police prona─Ĺen tajni prolaz do sobe sa zaplijenjenim predmetima.

Protiv vlasnika je pokrenuta istraga ali će on ostati na slobodi do njenog završetka.

Policija pretpostavlja da su predmete donijeli nacisti koji su poslije Drugog svjetskog rata uto─Źi┼íte na┼íli u toj ju┼żnoameri─Źkoj zemlji.

Me─Ĺu predmetima se nalaze i poprsje Adolfa Hitlera, lupe u kutijama s kukastim kri┼żevima i medicinske sprave za mjerenje veli─Źine glave.

Najpoznatiji nacisti koji su pobjegli u Argentinu su jedan od arhitekata holokausta Adolf Eichmann i doktora iz logora Auschwitz Josef Mengele.
 

 
(rs.n1info.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,