Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » DA LI JE OVO KONAČNI DOKAZ DA JE HITLER POBJEGAO U ARGENTINU?

DA LI JE OVO KONAČNI DOKAZ DA JE HITLER POBJEGAO U ARGENTINU?

HITLER-ARGENTINANovo otkriće potvrđuje teoriju da je Hitler lažirao svoju smrt

Vlasti smatraju da je riječ o originalima koji su pripadali visokim nacističkim dužnosnicima, koji su u Južnoj Americi pronašli utočište nakon bijega iz Njemačke.

Argentinska policija vjeruje da je pronašla najveću kolekciju nacističkih predmeta u povijesti te zemlje, u tajnoj sobi kuće u predgrađu Buenos Airesa.

Ukupno je pronađeno oko 75 predmeta i vlasti vjeruju da su nekada pripadale visokopozicioniranim nacistima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Dosadašnja istraga pokazuje da su u pitanju originali”, rekla je ministrica za sigurnost Patrisija Bulrih i dodala da se uz neke predmete nalaze i stare fotografije. Ona je rekla da je na nekim slikama Hitler.

Uz asistenciju agenata Interpola, 8. lipnja je izvršena racija na kuću i tada je iza velike police pronađen tajni prolaz do sobe sa zaplijenjenim predmetima.

Protiv vlasnika je pokrenuta istraga ali će on ostati na slobodi do njenog završetka.

Policija pretpostavlja da su predmete donijeli nacisti koji su poslije Drugog svjetskog rata utočište našli u toj južnoameričkoj zemlji.

Među predmetima se nalaze i poprsje Adolfa Hitlera, lupe u kutijama s kukastim križevima i medicinske sprave za mjerenje veličine glave.

Najpoznatiji nacisti koji su pobjegli u Argentinu su jedan od arhitekata holokausta Adolf Eichmann i doktora iz logora Auschwitz Josef Mengele.
 

 
(rs.n1info.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,