Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » NAROD SE POBUNIO U NAJVE─ćEM PROSVJEDU U POVIJESTI! Talijanska vlada ─çe otimati necijepljenu djecu roditeljima

NAROD SE POBUNIO U NAJVE─ćEM PROSVJEDU U POVIJESTI! Talijanska vlada ─çe otimati necijepljenu djecu roditeljima

italija-cijepljenjeVeliki prosvjedi su potresli Italiju pro┼ílog tjedna jer je vlada poku┼íavala donijeti novi zakon koji ─çe utrostru─Źiti broj obveznih cijepljenja za talijansku djecu i prijete─çi da ─çe otimati necijepljenu djecu od roditelja

ÔÇ×Lorenzin, povuci svoj zakon, mi nismo tvoja stokaÔÇŁ, nekoliko desetaka tisu─ça Talijana je uzvikivalo na prosvjedima u Rimu, dr┼że─çi transparente na kojima su sve vidjele protestne note protiv vlade.

Mar┼í za slobodu izbora cijepljenja u Rimu, je bio najve─çi u zemlji, a vjeruje se da je bio najve─çi doga─Ĺaj vezan uz cjepiva u cijeloj svjetskoj povijesti. Ljudi su se okupili u znak prosvjeda predlo┼żenom zakonu kojim ─çe se pove─çati broj obveznih cjepiva koja ─çe primati talijanska djeca od ─Źetiri do 12 godina starosti.

Zakon, na prijedlog ministrice zdravstva Beatrice Lorenzin, ─çe stupit na snagu, osim ako ga talijanski parlament ne blokira.

Pod drakonskom novom zakonu, talijanska djeca koja nisu nisu bila cijepljena sa 12 obveznih cjepiva ─çe izgubiti pravo poha─Ĺanja ┼íkole, roditelji ─çe biti ka┼żnjeni nov─Źanom kaznom do 7.500 eura (8396 dokara), te u slu─Źaju kojeg talijanska vlada jo┼í nije razjasnila, oni su tako─Ĺer najavili da necijepljena djeca mogu biti oduzeta roditeljima od strane lokalnih tijela za za┼ítitu djece.


No, Talijani svih boja su se digli u inat novom zakonu. Politi─Źari, udruge, lije─Źnici, odvjetnici, i roditelji okupili su se po prvi put na ulicama Rima kako bi se ─Źuo njihov glas vezan za cijepljenje, pi┼íe YNW. http://yournewswire.com/italian-mandatory-vaccinations/

Jedan prosvjednik je podijelio emotivno iskustvo u kojem je opisao keko je njegovo dijete postalo oštećeno nakon cijepljenja:

ÔÇ×Ovdje sam kao roditelj, kao roditelj djeteta koje je na ┼żalost bilo o┼íte─çeno od strane ┼áesterovalentnog cjepiva. Ja sam roditelj koji je poku┼íao slijediti put zakona i na┼íao sam se pred sramotnom situacijom, u kojoj su sudovi proglasili da cjepiva ozlije─Ĺuju djeca. Dopustite mi da im ka┼żem, vlada i politi─Źari su idioti, gubitnici.ÔÇŁ

Prosvjednici ┼żele slobodu u svezi izbora cijepljenja, informirani pristanak, sudjelovanje nezavisne komisije za istra┼żivanje cjepiva i objektivne podatke o nuspojavama cijepljenja. Oni nisu zadovoljni slijepim oslanjanjanjem na rije─Ź farmaceutskih kompanija i vlasti kada je u pitanju zdravlje njihove djece.

Je li ovo po─Źetak medicinske revolucije u Italiji? Svjetski pokret protiv profitabilnih interesa farmaceutskih kompanije i korupcije vlade je po─Źeo dobivati na publicitetu. Na vama je da li ─çete pro┼íiriti ovu informaciju ili ne.

Pogledajte veliki prosvjed za slobodu izbora cijepljenja u Italiji:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,