Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DUTERTE: Novi svjetski poredak koristi ISIS da bi uni┼ítio moje drage Filipine

DUTERTE: Novi svjetski poredak koristi ISIS da bi uništio moje drage Filipine

duterte-teroristi“Novi svjetski poredak je pokrenuo ISIS na Filipinima kao kaznu za smjer protiv globalisti─Źke Agende”, izjavio je predsjednik Rodrigo Duterte, koji tvrdi da je uklanjanje Rothschildove banke iz njegove zemlje bio “okida─Ź” koji je pokrenuo invaziju kulta smrti

Sada je ameri─Źka vojska izvr┼íila invaziju na FIlipine, pod izgovorom borbe protiv ISIS-a ba┼í kao i u Siriji, ali predsjednik Duterte, koji nije pozvao ameri─Źku vojsku na Filipine, ne pada na te la┼żi.

ÔÇ×Operacija uni┼ítenja mojih dragih Filipina je u punom zamahuÔÇŁ, rekao je predsjednik Duterte prista┼íama i ozlije─Ĺenim vojnicima. ÔÇ×Infiltriranje Daesh-a, koji sada pregovaraju sa oporbenim skupinama da formiraju politi─Źki savez, je taktika Novog svjetskog poretka koju mo┼żete vidjeti diljem svijeta sada.

ÔÇ×Otvorite o─Źi i vidjet ─çete isti uzorak (plan) na Bliskom istoku, u Europi.ÔÇŁ

Duterte je zabrinut da bi on mogao biti glavni cilj Ameri─Źkog ili CIA-inog pu─Źa. Rekao je televiziji RT da je dobro svjestan cijene koju pla─çaju lideri koji se odbijaju prijaviti globalisti─Źkom dnevnom redu, navode─çi ÔÇ×Govorio sam o uklanjanju ameri─Źkih vojnika iz zemlje, tijekom mog mandata, ako pre┼żivim CIA-u, imam jo┼í pet godina predsjedavanja.ÔÇŁ

Globalisti─Źki nesveti rat na Filipinima dogodio se u tri jasne faze.

Prvo, propagandni rat koji je zapo─Źeo na Zapadu sa mainstream medijima je ocrnjivao predsjenika Dutertea u redovitim razmacima. Predsjednik Duterte je javno izgovorio o┼ítre rije─Źi o predsjedniku Obami koje su namjerno izva─Ĺene iz konteksta. Tako─Ĺer je Duterte bio kritiziran od strane zapadnih medija jer je vodio uspje┼íne operacije protiv teroristi─Źkih ─çelija i narko kartela na Filipinima koji su bili na rubu da postanu narko dr┼żava, ┼íto je dovelo do prosvjeda globalnih organizacija, skupina za ljudska prava, kao i nekoliko vlada, uklju─Źuju─çi EU i SAD.

Tada su mediji Novog svjetskog poretka dobili na punom zamahu. Tijekom nekoliko mjeseci, kori┼ítenjem utvr─Ĺenih tehnika propagande i distorzije, Duterte se pretvorio iz otvorenog i nekonvencionalnog predsjednika u krvavog ubojicu, kako su ga prikazivali me─Ĺunarodni mediji.

To je dovelo do toga da je predsjednika Duterte rekao George Sorosu da nije dobrodo┼íao u njegovoj zemlji, upozoravaju─çi globalisti─Źkog milijardera da ÔÇ×postoji nagrada za njegovu glavuÔÇŁ na Filipinima.


Soros je odmah otkazao ÔÇ×humanitarni posjetÔÇŁ otocima – i ubrzo nakon ┼íto je Novi svjetski poredak proglasio rat na Filipinima.

Sada su Duterte i njegovi domoljubi zaklju─Źani u za─Źaranoj borbi protiv ISIS-a, koji se bore ruku pod ruku sa d┼żihadistima iz ju┼żnih gradova, dok pla─çeni─Źka vojska Novog svjetskog poretka nastavlja svoj projek destabilizacije.

ISIS-ovi borci su globalisti─Źka privatna milicija, i sada su na─Źi─Źkani u gradovima na jugu Filipina, rade─çi prljavi posao Novog svjetskog poretka, dok ameri─Źka vojska orkestrira promjenu re┼żima.

Unato─Ź kriti─Źnom stanju, zapadni mediji i dalje napadaju Dutertea. Umjesto da informiraju svoju publiku o hrabrim predsjendi─Źkim naporima u za┼ítiti svojih ljude protiv divljek kulta smrti, zapadni liberalni mediji ignoriraju stvarne probleme i objavljivljuju bajke kojima obmanjuju gra─Ĺane.

Najvi┼íe je do┼íla do izra┼żaja pri─Źa objavljena u zapadnim medijima o Duterteu nakon invazije ISIS-a. To je bila pri─Źa u kojoj mediji kritiziraju predsjednikov ÔÇ×govor iz svla─ŹioniceÔÇŁ sa pripadnicima filipinskih oru┼żanih snaga anga┼żiranih u borbi da spase svoju zemlju.

Umjesto da hvale predsjednika u ulozi osloba─Ĺanja zemlje, zapadni mediji siju bijes zbog njegovog ÔÇ×politi─Źki nekorektnogÔÇŁ izbora rije─Źi.

Predsjednikov ugled je napadnut nemilosrdno od strane mainstream medija ┼íirom svijeta, unato─Ź svojoj vrtoglavo visokoj podr┼íci gra─Ĺana kod ku─çe. Sada je njegova zemlja fizi─Źki napadnuta od strane glogalisti─Źkih radikalnih islamskih terorista.

Podr┼íka predsjedniku Filipina u njegovoj borbi protiv ISIS-a, i odbacivanje obmane mainstream medija, je najmanje ┼íto patrioti i domoljubi iz cijelog svijeta mogu u─Źiniti.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,