Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALISTI─îKA MARIONETA ANGELA MERKEL: Imigrantima i klimatskim promjenama se moramo prilagoditi

GLOBALISTI─îKA MARIONETA ANGELA MERKEL: Imigrantima i klimatskim promjenama se moramo prilagoditi

angela-trump-klimaMerkel je ─Źlanovima svoje konzervativne stranke na skupu u Erfurtu rekla da ameri─Źka odluka ne─çe zaustaviti one koji su predani za┼ítiti Zemlje

Njema─Źka i ostatak Europe trebaju udvostru─Źiti napore u borbi protiv klimatskih promjena, nakon povla─Źenja Sjedinjenih Dr┼żava iz Pari┼íkog klimatskog sporazuma, rekla je u utorak njema─Źka kancelarka Angela Merkel.

Merkel je ─Źlanovima svoje konzervativne stranke na skupu u Erfurtu rekla da ameri─Źka odluka ne─çe zaustaviti one koji su predani za┼ítiti Zemlje.

“Za nas je jasno da je pari┼íki sporazum kamen temeljac za suradnju u svijetu”, rekla je Merkel.

“Vjerujem da moramo poduzeti jo┼í odlu─Źnije akcije u Njema─Źkoj i u Europi kako bi skupili snage za borbu protiv klimatskih promjena“.

Merkel je naglasila da ─çe se napori ─Źovje─Źanstvu isplatiti i da ─çe oni tako─Ĺer potaknuti ekonomski rast. Njema─Źka je kancelarka rekla da je posve─çena tom pitanju gotovo ─Źitavu svoju politi─Źku karijeru.

Ona je bila ministrica za okoliš od 1994. do 1998.

Klimatske promjene mogle bi biti prili─Źno sporno pitanje kada ameri─Źki predsjednik Donald Trump sljede─çi mjesec posjeti Njema─Źku povodom summita G20.

Poznato je da je Angela Merkel zagovaratelj otvorenih granica za imigrante, a u zadnje vrijeme se razotkrila kao veliki glasnogovornik klimatskih promjena koje se unato─Ź ─Źinjenicama da su la┼żne, ionako guraju od strane establi┼ímenta.

Pokazalo se tako─Ĺer da je Trump pokvario planove globalista oko politike globalnog zagrijavanja. Propaganda klimatskih promjena je na najvi┼íim razinama u zadnjih 30 godina, a prema znanstvenim podacima, led je sve deblji i deblji na polovima.
 
(vecernji.hr)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,