Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALISTIČKA MARIONETA ANGELA MERKEL: Imigrantima i klimatskim promjenama se moramo prilagoditi

GLOBALISTIČKA MARIONETA ANGELA MERKEL: Imigrantima i klimatskim promjenama se moramo prilagoditi

angela-trump-klimaMerkel je članovima svoje konzervativne stranke na skupu u Erfurtu rekla da američka odluka neće zaustaviti one koji su predani zaštiti Zemlje

Njemačka i ostatak Europe trebaju udvostručiti napore u borbi protiv klimatskih promjena, nakon povlačenja Sjedinjenih Država iz Pariškog klimatskog sporazuma, rekla je u utorak njemačka kancelarka Angela Merkel.

Merkel je članovima svoje konzervativne stranke na skupu u Erfurtu rekla da američka odluka neće zaustaviti one koji su predani zaštiti Zemlje.

“Za nas je jasno da je pariÅ¡ki sporazum kamen temeljac za suradnju u svijetu”, rekla je Merkel.

“Vjerujem da moramo poduzeti joÅ¡ odlučnije akcije u Njemačkoj i u Europi kako bi skupili snage za borbu protiv klimatskih promjena“.

Merkel je naglasila da će se napori čovječanstvu isplatiti i da će oni također potaknuti ekonomski rast. Njemačka je kancelarka rekla da je posvećena tom pitanju gotovo čitavu svoju političku karijeru.

Ona je bila ministrica za okoliš od 1994. do 1998.

Klimatske promjene mogle bi biti prilično sporno pitanje kada američki predsjednik Donald Trump sljedeći mjesec posjeti Njemačku povodom summita G20.

Poznato je da je Angela Merkel zagovaratelj otvorenih granica za imigrante, a u zadnje vrijeme se razotkrila kao veliki glasnogovornik klimatskih promjena koje se unatoč činjenicama da su lažne, ionako guraju od strane establišmenta.

Pokazalo se također da je Trump pokvario planove globalista oko politike globalnog zagrijavanja. Propaganda klimatskih promjena je na najvišim razinama u zadnjih 30 godina, a prema znanstvenim podacima, led je sve deblji i deblji na polovima.
 
(vecernji.hr)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,