Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Sadik Khan, londonski gradonačelnik je branio teroriste 11. rujna 2001. (VIDEO)

Sadik Khan, londonski gradonačelnik je branio teroriste 11. rujna 2001. (VIDEO)

gradonacelnik-londonSADIK KHAN, KOJI JE BRANIO TERORISTE 11. RUJNA NA SUDU I RADIO NE TOME DA UKINE ZABRANA PREDAVANJA ISLAMSKOG PROPOVJEDNIKA LOUIS FARRAKHANA U VELIKOJ BRITANIJI, SADA JE POZVAO DA SE ZABRANI ULAZAK DONALDU TRUMPU ULAZAK U VELIKU BRITANIJU

Video snimka Sadiq Khana, londonskog muslimanskog gradonačelnika je nedavno izronila u javnost, pokazuje kako brani konspiratore 11. rujna, tvrdeći da bi slučaj protiv terorista trebao biti odbačen u potpunosti kao „farsa od suđenja„.

„Nema dokaza koji upućuju protiv trojice britanskih muškaraca. Jedini dokaz protiv njih je su ta tri priznanja. Sada imamo nepobitan dokaz da su priznanja dobivena pod prisilom i pod mučenjem. Kao što ne postoji dokaz protiv ljudi, muškarci trebaju biti pušteni odmah i poslani natrag svojim obiteljima.„

To je odvjetnik Khan odgovorio unatoč činjenici da Zacarias Moussaoui, koji je priznao da je kriv za umiješanost u napad 11. rujna i Al Kaide, rekao sudu: ”Ja, Moussaoui Zacarias imam u interesu sačuvati svoj život, i sa punom savjesti priznajem krivnju, jer imam znanje i sudjelovao sam u Al-Kaidi.”

Sadik Khan je bio odvjetnik za ljudska prava prije nego što je ušao u politiku, i provodio je svoje vrijeme braneći radikalne islamiste i samopriznate teroriste. On je također branio propovjednika mržnje Louis Farrakhana 2002. godine, tvrdeći da bi vođi islamske nacije trebalo biti dopušteno da uđe u Veliku Britaniju I da se krene u propagandnu turneju.

Je li ovo snimka čovjeka koji bi trebao voditi London?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Zabrana Farrakhanovog ulaska je bila potvrđena od strane Državnih tajnika 1986. godine, a Khan je tada rekao za BBC: „On je propovijedao poruku samodiscipline, samostalnosti, pomirenja i odgovornosti …. to je nečuveno i zapanjujuće da britanska vlada nastoji isključiti tog čovjeka.”

Louis Farrakhan je prema BBC-u: “Bio čovjek koji je opisao judaizam kao ‘šljam religiju’, karakterizirajući kršćanstvo kao tiransku vjeru povezanom sa ropstvom crnaca, te je nazvao Adolfa Hitler ‘velikim’.

Liberali kažu „Sadik Khan je samo radio svoj posao!”, pitajte ih isto pitanje ako bi Jeff Sessions branio KKK u Alabami (umjesto da ih progoni kao u stvarnosti).

Naravno da ne. Liberalno licemjerje je duboko.

Sadiq Khan sada pokušava predsjedniku Trumpu zabraniti ulazak u Veliku Britaniju, tvrdeći da „njegova politika ide protiv svega za što se zalažemo„ međutim prosvjedi protiv gradonačelnika i njegovog patetičnog odgovora na teroristički napad u Londonu pokazuju da se Londončani bude i spoznaju istinu o njihovom „liberalnom muslimanskom” gradonačelniku.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,