Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » McCain: Putin je ubojica, Putin: McCain je… (VIDEO)

McCain: Putin je ubojica, Putin: McCain je… (VIDEO)

mccain-putinPredsjednik Rusije Vladimir Putin je u intervjuu redatelju Oliveru Stoneu izrazio žaljenje što državnici, poput američkog senatora John McCaina, ne vide prave prijetnje današnjice

“Zapravo, on mi je čak pomalo simpatičan. On je simpatičan zbog svog patriotizma i svoje dosljednosti u obrani interesa zemlje”, rekao je Putin.

Prema njegovim riječima, ljudi poput McCaina “i dalje žive u starom svijetu i ne žele pogledati u budućnost, ne žele da shvate koliko se svijet brzo mijenja, ne vide stvarne prijetnje i ne mogu prevladati svoju prošlost, ona ih sve vrijeme vuče natrag za sobom”.

U okviru intervjua Stone je ubacio dio govora senatora McCaina iz veljače ove godine u kome ruskog predsjednika naziva ubojicom.

“Putin je ubojica. Nema moralnog izjednačavanja SAD i Putinove Rusije. Ponavljam, nema moralnog izjednačavanja između tog kasapina i KGB-ovog pukovnika i Sjedinjnih Američkih Država”, rekao je tada američki senator.

McCain je u svibnju izjavio da ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov nije imao što tražiti u Ovalnom uredu Bijele kuće.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,