Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » McCain: Putin je ubojica, Putin: McCain je… (VIDEO)

McCain: Putin je ubojica, Putin: McCain je… (VIDEO)

mccain-putinPredsjednik Rusije Vladimir Putin je u intervjuu redatelju Oliveru Stoneu izrazio ┼żaljenje ┼íto dr┼żavnici, poput ameri─Źkog senatora John McCaina, ne vide prave prijetnje dana┼ínjice

“Zapravo, on mi je ─Źak pomalo simpati─Źan. On je simpati─Źan zbog svog patriotizma i svoje dosljednosti u obrani interesa zemlje”, rekao je Putin.

Prema njegovim rije─Źima, ljudi poput McCaina “i dalje ┼żive u starom svijetu i ne ┼żele pogledati u budu─çnost, ne ┼żele da shvate koliko se svijet brzo mijenja, ne vide stvarne prijetnje i ne mogu prevladati svoju pro┼ílost, ona ih sve vrijeme vu─Źe natrag za sobom”.

U okviru intervjua Stone je ubacio dio govora senatora McCaina iz velja─Źe ove godine u kome ruskog predsjednika naziva ubojicom.

“Putin je ubojica. Nema moralnog izjedna─Źavanja SAD i Putinove Rusije. Ponavljam, nema moralnog izjedna─Źavanja izme─Ĺu tog kasapina i KGB-ovog pukovnika i Sjedinjnih Ameri─Źkih Dr┼żava”, rekao je tada ameri─Źki senator.

McCain je u svibnju izjavio da ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov nije imao ┼íto tra┼żiti u Ovalnom uredu Bijele ku─çe.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,