Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ISLAMSKA DR┼ŻAVA PREKO PROPAGANDNOG ─îASOPISA PRIJETI HRVATIMA: ‘Nismo vas zaboravili… Samo smo bili malo prezauzeti, sad ste vi na redu’

ISLAMSKA DR┼ŻAVA PREKO PROPAGANDNOG ─îASOPISA PRIJETI HRVATIMA: ‘Nismo vas zaboravili… Samo smo bili malo prezauzeti, sad ste vi na redu’

balkan.kartaIslamska dr┼żava (IS) zaprijetila je teroristi─Źkim napadima na Balkanu, posebno Srbima i Hrvatima u BiH zbog zlo─Źina nad muslimanima u ratu 90-ih godina, prenose lokalni mediji pozivaju─çi se na glasilo IS-a

“Nismo zaboravili Balkan… i ne─çemo ga zaboraviti. Samo smo bili malo preokupirani”, poru─Źili su d┼żihadisti u svom propagandnom ─Źasopisu za Balkan “Rumiyah”.

Prijetnja napadima odnosi se prvenstveno na Srbe i Hrvate koje militanti smatraju nevjernicima, navodi se u ─Źlanku ─Źiju je presliku objavio portal Klix.

Srbi su meta zbog pokolja Bo┼ínjaka u Srebrenici 1995., a za Hrvate se navodi da su “prljave krvi”. “Nismo zaboravili va┼íe ubijanje, zlostavljanje i silovanje po Bosni”, pi┼íe “Rumiyah”.

Militanti podsje─çaju na sudbinu Hrvata ubijenog na Sinaju, aludiraju─çi na Tomislava Salopeka kojega su islamisti─Źki teroristi zarobili i pogubili u Egiptu 2015.

Prijetnja Hrvatima ilustrirana je fotografijom d┼żamije sru┼íene u Ahmi─çima 1993. uz tekst kako su to u─Źinile “hrvatske kri┼żarske paravojne snage”.

Za islamske teroriste meta su i “murtedi”, muslimani na podru─Źju Balkana koji ne podupiru radikalnu ideologiju.
 
balkan-is
 
“Rumiyah” navodi kako je sljedbenicima IS-a “dra┼ża krv” onih koje smatraju otpadnicima od vjere od krvi Srba i Hrvata, navodi Klix.
 

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,