Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TERORIST SA LONDONSKOG MOSTA DOŠAO U VELIKU BRITANIJU KAO IZBJEGLICA SA SVOJIM RODITELJIMA

TERORIST SA LONDONSKOG MOSTA DOŠAO U VELIKU BRITANIJU KAO IZBJEGLICA SA SVOJIM RODITELJIMA

teroristi-londonJedan od terorista koji su izveli teroristički napad u subotu navečer u Londonu stigao je u Velikoj Britaniji kao izbjeglica sa svojim pakistanskim roditeljima

„27-godišnji Khuram Shazad Butt je došao u Britaniju kao dijete, kada su njegovi roditelji tražili azil iz Pakistana”, javlja Sky News.

Manchesterski bombaš Salman Ramazan Abedi je bio i sin „izbjeglica” koji su stigli iz Libije.

Butt je također održao mizoginističke stavove, na što feministice nisu bile zabrinute.

Butt je također sudjelovao u dokumentarcu na Channel 4 “Jihadis Next Door” (Susjed džihadist) u kojoj je prikazana zastava Islamske države i muslimanske muškarce kako se mole u parku. Britanskom parku.

Isti dokumentarac prikazuje još jednu osobu koja se zajedljivo se smije kada je novinarima rekao da su njegovi islamski pogledi u skladu sa ISIS-ovom propagande čista „slučajnost”.

Na pitanje je li on podržava ISIS, čovjek odgovara, „nemam komentara”, prije nego što se naknadno priznao da bi bio uhićen ako bi ispravno odgovorio na pitanje.

Činjenica je da postoji minimum 3.000 takvih osoba koje žive u Velikoj Britaniji, koji nikada neće biti uhićeni ili deportirani zbog svojih džihadskih pogleda jer Britanija je zemlja u kojoj se smatra da je bitnije biti politički korektan nego zaustaviti terorizam.
 

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,