Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IZVJEŠĆE: ŽENA IZ ŠVEDSKE DOKAZALA SVOJU TOLERANCIJU U SEKSU SA IMIGRANTIMA

IZVJEŠĆE: ŽENA IZ ŠVEDSKE DOKAZALA SVOJU TOLERANCIJU U SEKSU SA IMIGRANTIMA

migranti-svedska-sex„Maloljetni” seksualni partneri su zapravo bili odrasli muški migranati

Švedske žene dokazuju svoju toleranciju prema imigrantima seksajući se s „djecom izbjeglicama” koji su zapravo odrasli muškaraci, navodi se u novom izvješću.

Sredovječna žena je anonimno otkrila u ljevičarskom blogu Blankspot kako je to normalna praksa za volontere da imaju spolni odnos sa „djecom” migranatima u svojim domovima, piše Friatider.se.

„S vremena na vrijeme oni prenoće kod mene”, napisala je ženu, dodajući: „Sada kauč ne radi više, on sada spava sa mnom u krevetu.”

„Ja sam napisala prijatelju, ‘Pomoć, moram ga odvesti u moj krevet.’ „Svi to činimo, ne brini. Tako je, daj mu intimnost, to je sve što možeš učiniti.”

Švedski akademik Ann Heberlein je rekla da je takvo ponašanje „u potpunosti prihvaćeno i institucionalizirano”.

Priča se okrenula kao uvredljiv čin u ime žena, jer su „izbjeglice” navodno maloljetnici, ali kako je nedavno istraživanje švedske vlade nedavno zaključilo, barem 75% takozvanih “djece” izbjeglica su odrasli ljudi, pokazali su opsežni medicinski testovi.

Ovo nije prvi izvještaj o ljevičarskoj „doborodošlici izbjeglica”, aktivista i volontera koji imaju seks sa migrantima (ne računajući one koji su silovane).

U sličnoj priči, još jedna švedska žena je bila razotkrivena u izvođenje plesa u krilu za „djecu izbjeglice” i „intimnim odnosima s njima u azilantskom centru centru azila u Amal.

Volonteri koji su radili u imigrantskom kampu Calais u Francuskoj prije nego što su ga srušili također su bili optuženi za seks s migranatima od strane drugih humanitarnih radnika.

Osnivač CareForCalais, volonterka ljubavi, također je napustila muža zbog odnosa s migrantima iz Tunisa koji su je kasnije opljačkali za tisuće funti.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,