Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » DOSTA IM JE NAREDBI BRUXELLESA: Poljska predlo┼żila Europskoj komisiji da granice EU zatvori za migrante-muslimane

DOSTA IM JE NAREDBI BRUXELLESA: Poljska predlo┼żila Europskoj komisiji da granice EU zatvori za migrante-muslimane

IMIGRANTI,-PRUGAPoljski ministar policije, “Dosta je bilo multikulturalizma i politi─Źke korektnosti”

Poljska predla┼że Bruxellesu da ne pu┼íta muslimane da se naseljavaju u Europskoj uniji.

Njezin ministar unutarnjih poslova Mariu┼í Bla┼í─Źak ocijenio je da su teroristi─Źki akti po Europi rezutat povla─Ĺivanja multikulturalizmu i da je zato krajnje vrijeme da se prekine s politkom otvorenih vrata za migrante-muslimane sa sjevera Afrike i Bliskog Istoka.

Bla┼í─Źak je ─Źak naglasio: “Opasnost od teroristi─Źkih nasrtaja muslimanskih terorista na Zapadnu Europu – to je ─Źinjenica, to nisu pojedina─Źni incidenti”.

Da “politika multikulturalizma”, rekao je donosi “lo┼íe plodove”:

“Ta politika nas odvaja od korijena Europe i njene civilizacije, ┼íto zna─Źi – od kr┼í─çanstva. Podila┼żnje multikulturalizmu i politi─Źkoj korektnosti – to donosi samo lo┼íe plodove “.

Bla┼í─Źak je ponovio da njegova zemlja ne─çe sudjelovati u realizaciji programa EU za preseljenje:

“Nedopustivo je ┼íto nam Europska komisija, iako je na┼ía prethodna vlada bila na to pristala, name─çe prihva─çanje izbjeglica. To nas mo┼że suo─Źiti s ovakvim ozbiljnim i tragi─Źnim doga─Ĺajima kakve gledamo po Zapadnoj Europi. EU mora izmijeniti svoju migracijsku politiku i zatvoriti granice Unije pred najezdom migranata-muslimana sa sjevera Afrike i Bliskog Istoka”.

Poljski ministar bio je kategori─Źan:

“Migracijska politika EU mora biti promijenjena. Te┼żi┼íte mora biti naza┼ítiti europskih vrijednosti koje potje─Źu iz kr┼í─çanske civilizacije. Potrebne su odlu─Źne mjere. Jedna od njih mora biti zatvaranje vrata migrantima-muslimanima “
 
(fakti.org)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,