Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » DOSTA IM JE NAREDBI BRUXELLESA: Poljska predložila Europskoj komisiji da granice EU zatvori za migrante-muslimane

DOSTA IM JE NAREDBI BRUXELLESA: Poljska predložila Europskoj komisiji da granice EU zatvori za migrante-muslimane

IMIGRANTI,-PRUGAPoljski ministar policije, “Dosta je bilo multikulturalizma i političke korektnosti”

Poljska predlaže Bruxellesu da ne pušta muslimane da se naseljavaju u Europskoj uniji.

Njezin ministar unutarnjih poslova Mariuš Blaščak ocijenio je da su teroristički akti po Europi rezutat povlađivanja multikulturalizmu i da je zato krajnje vrijeme da se prekine s politkom otvorenih vrata za migrante-muslimane sa sjevera Afrike i Bliskog Istoka.

Blaščak je čak naglasio: “Opasnost od terorističkih nasrtaja muslimanskih terorista na Zapadnu Europu – to je činjenica, to nisu pojedinačni incidenti”.

Da “politika multikulturalizma”, rekao je donosi “loše plodove”:

“Ta politika nas odvaja od korijena Europe i njene civilizacije, što znači – od kršćanstva. Podilažnje multikulturalizmu i političkoj korektnosti – to donosi samo loše plodove “.

Blaščak je ponovio da njegova zemlja neće sudjelovati u realizaciji programa EU za preseljenje:

“Nedopustivo je što nam Europska komisija, iako je naša prethodna vlada bila na to pristala, nameće prihvaćanje izbjeglica. To nas može suočiti s ovakvim ozbiljnim i tragičnim događajima kakve gledamo po Zapadnoj Europi. EU mora izmijeniti svoju migracijsku politiku i zatvoriti granice Unije pred najezdom migranata-muslimana sa sjevera Afrike i Bliskog Istoka”.

Poljski ministar bio je kategoričan:

“Migracijska politika EU mora biti promijenjena. Težište mora biti nazaštiti europskih vrijednosti koje potječu iz kršćanske civilizacije. Potrebne su odlučne mjere. Jedna od njih mora biti zatvaranje vrata migrantima-muslimanima “
 
(fakti.org)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,