Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Putin: Novi svjetski poredak je u završnoj fazi svog europskog Master plana

Putin: Novi svjetski poredak je u završnoj fazi svog europskog Master plana

putin-pogledDok europski narodi oplakuju svoje mrtve i pripremaju se za sljedeći val „neposrednih” terorističkih napada, predsjednik Putin je upozorio da je Novi svjetski poredak u završnoj fazi svojeg „70 godina dugog master plana za Europu„ – a proces će se od sada samo ubrzavati

„Novi svjetski poredak je postavio osinja gnijezda u vašim zemljama”, rekao je Putin na visokim dužnosnicima Kremlja. „I sada oni ubadaju.”

Sa Francuskom koja je već dugo u “izvanrednom stanju”, policijska država Velike Britanije koja je ušla prije tjedan dana u izvanredno stanje ima sada tisuće vojnika koji patroliraju ulicama, a i Njemačka i Švedska pate od migrantskog nasilja vezanog za zakon i red. Teško možemo u svezi toga proturječiti Putinu.

Plan Novog svjetskog poretka je ispuniti zapadne zemlje sa radikalnim islamskim imigrantima – protiv volje građana tih zemalja – i onda osloboditi pakao na zemlji.

Putin smatra da politika otvorenih granica koju su prisiljeni provesti svi europski narodi mora biti odbijena ako kontinent želi imati bilo kakve šanse za mirnu budućnost.

„Moja europska braća i sestre moraju odbaciti globalističke politike otvorenih granica koje im guraju strane elite.”

Nema mjesta suverenim narodima u viziji budućnosti globalista, kako kaže Putin. I ruski predsjednik je upro prstom krivnje izravno u Rothschilda i njihovu tajnu kabalu međunarodne elite.

„Rothschildova kabala se infiltrirala u vašu vladu, vaše medije, vaše bankarske institucije. Oni više nisu zadovoljni zločinima na Bliskom istoku, sada to rade na vlastitom tlu, očajnički želeći dovršiti plan za “jednu svjetsku vladu”, svjetsku vojsku, zajedno sa svjetskom središnjom bankom.

„Oni misle da mogu to učiniti tako da vas terorizira da se predate. Šireći vam strah da prihvatite bilo kakve nove zakone koje će oni provesti kako bi vas zaštitili.”

Putin je objavio poziv na oružje, pozivajući Europljane da odbace javni poziv globalista i njihovog smrtnog kulta.

„Oni [Europljani] mora ustati protiv svojih gospodara, koji su odavno prestali služiti narodu, i zahtijevati da se njihov glas čuje.„

„Vlade zapad više ne skrivaju svoje prave namjere. Možete vidjeti užas koji se nalazi ispod njihove maske. Držite oči na njima i dobro ih pratite. Nemojte pasti za njihove trikove.„

„Rusija neće stajati po strani i dopustiti da se njezini europski rođaci pošalju na klanje i dehumaniziraju na ovakav način. Bitka je gotova. Rat je počeo. Istina i pravda će prevladati.„
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,