Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Velika Britanija progla┼íava izvanredno stanje: Vojne postrojbe preuzele policiju na ulicama i ─Źekaju novi napad ISIS-a

Velika Britanija progla┼íava izvanredno stanje: Vojne postrojbe preuzele policiju na ulicama i ─Źekaju novi napad ISIS-a

specijalci-britanijaViše od 5000 vojnika je dobilo naredbu da preuzme posao policije na ulicama Londona, dok britanska vlada uvodi izvanredno stanje i vodi narod prema sljedećoj fazi Novog svjetskog poretka

Izdajnici u Westminsteru koji su uzrok tog terorizma i koji su dopustili da se desi napad na koncertu Ariane Grande sada koriste ovaj zlo─Źin kao izgovor da nametnu izvanredno stanje i oduzmu slobodu Engleskom autohtonom stanovni┼ítvu.

No, kako bi u potpunosti uspostavili Novi svjetski poredak kroz svoju zavr┼ínu fazu, oni ─çe uvesti policijsku dr┼żavu, a elita ─çe zahtijevati jo┼í jednu uslugu od svojih psa napada─Źa Islamske dr┼żave.

Premijerka Theresa May je podigla razinu prijetnje na kriti─Źnu, a Westminster je pustio vijest u javnost da ISIS imati kapacitet za pokretanje razaraju─çe prljave bombe, mobilne nuklearne bombe, ili ─Źak kemijski napad na britanskom tlu.

Razorni teroristi─Źki napad sljede─çe razine ─çe pru┼żiti eliti izliku da trebaju preuzeti potpunu kontrolu nad Velikom Britanijom. Bilo da se dogodi prava velika nesre─ça ili proizvedena, ne─çe biti va┼żno.

Javnost ─çe biti terorizirana i morat ─çe podnijeti kontrolu sredi┼ínje vlasti. Oni ─çe moliti i tra┼żiti da im se vrati te┼íko ste─Źena sloboda koja im je oduzeta. Oni ─çe odustati od slobode radi la┼żne percepcije sigurnosti.

Velika Britanija se ve─ç obru┼íila na svoje gra─Ĺane postav┼íi dr┼żava sa najvi┼íe nadzornih kamera na svijetu, omogu─çuju─çi svojoj policiji i tajnim slu┼żbama da ┼ípijunira vlastite ljude u mjeri koja je bez presedana za demokraciju.

Glavni ┼íef privatnosti UN-a je nazvao ovo stanje ÔÇ×gore nego zastra┼íuju─çe.ÔÇŁ Edward Snowden ka┼że da je to jednostavno ÔÇ×najekstremniji nadzor u povijesti zapadne demokracije i civilizacije.ÔÇŁ

Sada zemlja George Orwella ima izvanredno stanje koje prati ekstremni nadzor. Britanija je uvijek bila poligon za Novi svjetski poredak, a elite poduzimaju velike korake prema utamni─Źenju svojeg stanovni┼ítvo – zauvijek.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,