Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Velika Britanija proglašava izvanredno stanje: Vojne postrojbe preuzele policiju na ulicama i čekaju novi napad ISIS-a

Velika Britanija proglašava izvanredno stanje: Vojne postrojbe preuzele policiju na ulicama i čekaju novi napad ISIS-a

specijalci-britanijaViše od 5000 vojnika je dobilo naredbu da preuzme posao policije na ulicama Londona, dok britanska vlada uvodi izvanredno stanje i vodi narod prema sljedećoj fazi Novog svjetskog poretka

Izdajnici u Westminsteru koji su uzrok tog terorizma i koji su dopustili da se desi napad na koncertu Ariane Grande sada koriste ovaj zločin kao izgovor da nametnu izvanredno stanje i oduzmu slobodu Engleskom autohtonom stanovništvu.

No, kako bi u potpunosti uspostavili Novi svjetski poredak kroz svoju završnu fazu, oni će uvesti policijsku državu, a elita će zahtijevati još jednu uslugu od svojih psa napadača Islamske države.

Premijerka Theresa May je podigla razinu prijetnje na kritičnu, a Westminster je pustio vijest u javnost da ISIS imati kapacitet za pokretanje razarajuće prljave bombe, mobilne nuklearne bombe, ili čak kemijski napad na britanskom tlu.

Razorni teroristički napad sljedeće razine će pružiti eliti izliku da trebaju preuzeti potpunu kontrolu nad Velikom Britanijom. Bilo da se dogodi prava velika nesreća ili proizvedena, neće biti važno.

Javnost će biti terorizirana i morat će podnijeti kontrolu središnje vlasti. Oni će moliti i tražiti da im se vrati teško stečena sloboda koja im je oduzeta. Oni će odustati od slobode radi lažne percepcije sigurnosti.

Velika Britanija se već obrušila na svoje građane postavši država sa najviše nadzornih kamera na svijetu, omogućujući svojoj policiji i tajnim službama da špijunira vlastite ljude u mjeri koja je bez presedana za demokraciju.

Glavni šef privatnosti UN-a je nazvao ovo stanje „gore nego zastrašujuće.” Edward Snowden kaže da je to jednostavno „najekstremniji nadzor u povijesti zapadne demokracije i civilizacije.”

Sada zemlja George Orwella ima izvanredno stanje koje prati ekstremni nadzor. Britanija je uvijek bila poligon za Novi svjetski poredak, a elite poduzimaju velike korake prema utamničenju svojeg stanovništvo – zauvijek.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,