Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, Novi Svjetski Poredak » Katy Perry: ‘Bez zidova, bez prepreka’ – Zagrli Novi svjetski poredak

Katy Perry: ‘Bez zidova, bez prepreka’ – Zagrli Novi svjetski poredak

katy-perryIluminati marioneta i pjevačica Katy Perry odgovorila na radikalni islamski teroristički napad na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, Velika Britanija, pozivajući zemlje da otvore svoje granice, oslobode se prepreka i prigrle Novi svjetski poredak

Teroristički napad u Manchesteru u ponedjeljak navečer je odnio najmanje 22 ljudi, a ozlijeđeno je više desetaka drugih, ali prema Katy Perry sve je u redu i svijet je na pravom putu, a masterplan se planirano provodi.

U intervjuu u utorak na “Elvisu Duran i Morning Show”, pjevaćica hita „Bon Appetit” je predložila da se ljudi „ujedine” nakon smrtonosnog napada, koji je usmjeren na mlade djevojke i tinejđere.

„Što god kažemo ljudima iza leđa, Internet može biti malo nemilosrdan što se tiče navijanja za neku stvar, ali mislim da najveća stvar koju možemo učiniti je da se ujedinimo i da volimo jedni na druge”, rekla je Perry, dodajući: „Nema prepreka, nema granica, svi samo trebaju koegzistirati.”

Možda možemo odvesti i ostaviti Katy Perry u grad Raqqu u Siriji, izvorištu ISIS-a, tako da ona može koegzistirati s njima.

Dobro je poznato i dokumentirano desetljećima da je pritisak za uvođenje globalizma namjeran i fokusiran trud od strane odabrane elite.

Međunarodni financijeri, središnji bankari, politički lideri i super bogataši često otvoreno priznaju svoje zlobne ciljeve ukupne globalizacije u svojim publikacijama, možda vjerujući da ih neobrazovani pučani neće pročitati u svakom slučaju.

I oni koriste slavne pop zvijezde kao svoje glasnogovornike kako bi se utjecalo na osjetljivu omladinu i mlade ljude.

Katy Perry je nedavno primljena u Iluminate, tajno društvo koje stoji iza nastojanja da se nametne globalizam i uvede čovječanstvo prema Novom svjetskom poretku.

Sada ona besramno pokazuje njihove neslavne znakove i simbole u svakoj prilici, u pokušajima da iskvari mlade ljude i tinejđere kroz svoju “umjetnosti” ponavljajući kao papiga ciljeve Novog svjetskog poretka kroz varljive i prevrtljive govore u intervjuima.

Iluminati vežu individuu ideologijom koja sliči kultu, poput religije, u kojem predviđaju svjetski poredak koji je opisan u Platonovoj Republici.

Oni vjeruju da su „izabrani” bilo usudom, sudbinom ili prema genetici da bi vladali kao filozofski kraljevi nad nama ostalima.

Oni vjeruju da su oni najmudriji i najsposobniji koje čovječanstvo ima za ponuditi, i na evolucijski način, oni mogu stvoriti kaos i red iz čistog zraka i zatrovati društvo po volji.

Jasna je činjenica da Novi svjetski poredak vodi stado čovječanstva prema sljedećoj fazi njegovog master plana. Jedna svjetska vlada, na čelu sa iluminatskim kraljem, Antikristom, je skoro ovdje.

Nemamo vremena za gubljenje. Vladajuća klasa ima tiransku kontrolu nad mainstream medijima, kao što kontroliraju i manipuliraju našu hranu, vodu i zrak, te aktivno provode zaglupljivanje masa.

Vrijeme je da se borimo protiv tiranske elite. Obrazovanje je naše najjače oružje. Nevine mase – „ljudska stoka” kako ih nazivaju Iluminati – moraju se probuditi prije nego što bude prekasno, inače ćemo svi postati robovi.

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , ,