Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » SLUČAJNOST, ZAR NE? Zašto se svi teroristički napadi uvijek događaju 22. dana u mjesecu

SLUČAJNOST, ZAR NE? Zašto se svi teroristički napadi uvijek događaju 22. dana u mjesecu

teroristički-napad-22Mnogi predviđaju, ukoliko je vjerovati zlokobnom obrazcu, da će se sljedeći teroristički napad dogoditi za nekoliko tjedana

Određen broj teoretičara i numerologa smatra da su otkrili jeziv ponavljajući uzorak koji teroristi koriste prilikom planiranja svojih najkrvavijih napada.

Mračna teorija otkrivena je samo dan nakon stravičnog napada bombaša samoubojice Salmana Abedija (22) na arenu u Manchesteru tijekom koncerta Ariane Grande, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, au kojem su život izgubile 22 osobe dok ih je 59 ozlijeđeno.

Sada mnogi predviđaju, ukoliko je vjerovati zlokobnom obrascu, da će se sljedeći teroristički napad dogoditi za nekoliko tjedana, odnosno 22. srpnja, piše Mirror.

Razlog za strepnju zbog baš ovog datuma je u tome što se isti broj pojavljuje i u prethodnim terorističkim napadima.

Naime, teroristički napad na Westminster u Londonu dogodio se 22. ožujka ove godine, napad na Munchen 22. srpnja 2016, napad na Bruxelles 22. ožujka 2016, ubojstvo Lee Rigbyja 22. svibnja 2013, napad u Norveškoj od strane Andreasa Beringa Breivika 22. lipnja 2011.
 

 
Ova teorija objeručke je prihvaćena od strane korisnika društvenih mreža i naširoko je dijeljena i komentirana.

Međutim, ima i onih koji teoriju osporavaju i smtraju je za čistu teoriju zavjere budući da su se napadi na plažu u Tunisu desili 26. lipnja 2015, a na Pariz 13. studenog 2015.

I dok još nema službene istrage niti potvrde o povezanosti broja 22 s terorističkim napadima, neki navodi iz Starog zavjeta sugeriraju da ovaj broj označava kaos i raspadanje.
 

 

(telegraf.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,