Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » SLU─îAJNOST, ZAR NE? Za┼íto se svi teroristi─Źki napadi uvijek doga─Ĺaju 22. dana u mjesecu

SLU─îAJNOST, ZAR NE? Za┼íto se svi teroristi─Źki napadi uvijek doga─Ĺaju 22. dana u mjesecu

teroristi─Źki-napad-22Mnogi predvi─Ĺaju, ukoliko je vjerovati zlokobnom obrazcu, da ─çe se sljede─çi teroristi─Źki napad dogoditi za nekoliko tjedana

Odre─Ĺen broj teoreti─Źara i numerologa smatra da su otkrili jeziv ponavljaju─çi uzorak koji teroristi koriste prilikom planiranja svojih najkrvavijih napada.

Mra─Źna teorija otkrivena je samo dan nakon stravi─Źnog napada bomba┼ía samoubojice Salmana Abedija (22) na arenu u Manchesteru tijekom koncerta Ariane Grande, za koji je odgovornost preuzela Islamska dr┼żava, au kojem su ┼żivot izgubile 22 osobe dok ih je 59 ozlije─Ĺeno.

Sada mnogi predvi─Ĺaju, ukoliko je vjerovati zlokobnom obrascu, da ─çe se sljede─çi teroristi─Źki napad dogoditi za nekoliko tjedana, odnosno 22. srpnja, pi┼íe Mirror.

Razlog za strepnju zbog ba┼í ovog datuma je u tome ┼íto se isti broj pojavljuje i u prethodnim teroristi─Źkim napadima.

Naime, teroristi─Źki napad na Westminster u Londonu dogodio se 22. o┼żujka ove godine, napad na Munchen 22. srpnja 2016, napad na Bruxelles 22. o┼żujka 2016, ubojstvo Lee Rigbyja 22. svibnja 2013, napad u Norve┼íkoj od strane Andreasa Beringa Breivika 22. lipnja 2011.
 

 
Ova teorija objeru─Źke je prihva─çena od strane korisnika dru┼ítvenih mre┼ża i na┼íiroko je dijeljena i komentirana.

Me─Ĺutim, ima i onih koji teoriju osporavaju i smtraju je za ─Źistu teoriju zavjere budu─çi da su se napadi na pla┼żu u Tunisu desili 26. lipnja 2015, a na Pariz 13. studenog 2015.

I dok jo┼í nema slu┼żbene istrage niti potvrde o povezanosti broja 22 s teroristi─Źkim napadima, neki navodi iz Starog zavjeta sugeriraju da ovaj broj ozna─Źava kaos i raspadanje.
 

 

(telegraf.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,