Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON ┼áTO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODI┼áNJU DJEVOJKU

AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON ┼áTO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODI┼áNJU DJEVOJKU

austrija-imigrantiAfganistanski i Somalijski mu┼íkarac su brutalno zlostavljali tinejd┼żerku

Grad u Austriji je odbio daljnji prihvat ÔÇ×izbjeglicaÔÇŁ nakon ┼íto su tri migranata brutalno silovala 15-godi┼ínju djevoj─Źicu.

Mlada djevojka je putovala prema svojoj ku─çi nave─Źer 25. travnja kada su je uhvatili i ÔÇ×brutalno silovaliÔÇŁ, navodi se u izvje┼í─çima. Osumnji─Źena su dvojica mu┼íkaraca iz Somalije i jedan Afganistanac, prenosi IW.

Gradona─Źelnik je reagirao na incident informiraju─çi vladu da grad Tulln vi┼íe ne─çe prihva─çati niti jednog migranta do daljnjeg.

ÔÇ×Za mene postoji nulta tolerancija prema tra┼żiteljima azila koji zloupotrebljavaju zakone zemalja doma─çina. S obzirom na ono ┼íto su ti kriminalci u─Źinili djevojci, potrebne su puno te┼że kazne u zakonuÔÇ× – rekao je Peter Eisenschenk.

Slobodarska stranka vije─çnika Christian Hafeneckera je pitala za┼íto vlasti nisu informirale javnost o incidentu ÔÇ×gotovo mjesec danaÔÇŁ, stavljaju─çi sigurnost ljudi pod znak pitanja i pove─çavaju─çi opasnost.

ÔÇ×Bezbroj slu─Źajeva ve─ç pokazuju da je migracija prete┼żno muslimanskih mu┼íkaraca pod okriljem azila postaje nekontroliran opasnost. Dakle, uop─çe nije jasno za┼íto stanovni┼ítvo grada Tullna nije odmah upozoreno od strane policijeÔÇ× – rekao je on.

To nipo┼íto nije prvi put da je Austrija bila podvrgnuta ÔÇ×kulturnom oboga─çivanjuÔÇŁ koje su donijeli novi doseljenici.

Ira─Źkom migrantu koji je silovao 10-godi┼ínjeg dje─Źaka na bazenu u Be─Źu kasnije je poni┼ítena presuda jer su suci utvrdili da je vjerovao dijete pristalo na taj ─Źin.

Migrant je rekao policiji da je silovao dje─Źaka jer nije ima spolni odnos ve─ç 4 mjeseca, i nije ni poku┼íao bje┼żati s mjesta napada, jer je mislio da je to savr┼íeno prihvatljivo pona┼íanje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , ,