Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON ŠTO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODIŠNJU DJEVOJKU

AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON ŠTO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODIŠNJU DJEVOJKU

austrija-imigrantiAfganistanski i Somalijski muškarac su brutalno zlostavljali tinejdžerku

Grad u Austriji je odbio daljnji prihvat „izbjeglica” nakon što su tri migranata brutalno silovala 15-godišnju djevojčicu.

Mlada djevojka je putovala prema svojoj kući navečer 25. travnja kada su je uhvatili i „brutalno silovali”, navodi se u izvješćima. Osumnjičena su dvojica muškaraca iz Somalije i jedan Afganistanac, prenosi IW.

Gradonačelnik je reagirao na incident informirajući vladu da grad Tulln više neće prihvaćati niti jednog migranta do daljnjeg.

„Za mene postoji nulta tolerancija prema tražiteljima azila koji zloupotrebljavaju zakone zemalja domaćina. S obzirom na ono što su ti kriminalci učinili djevojci, potrebne su puno teže kazne u zakonu„ – rekao je Peter Eisenschenk.

Slobodarska stranka vijećnika Christian Hafeneckera je pitala zašto vlasti nisu informirale javnost o incidentu „gotovo mjesec dana”, stavljajući sigurnost ljudi pod znak pitanja i povećavajući opasnost.

„Bezbroj slučajeva već pokazuju da je migracija pretežno muslimanskih muškaraca pod okriljem azila postaje nekontroliran opasnost. Dakle, uopće nije jasno zašto stanovništvo grada Tullna nije odmah upozoreno od strane policije„ – rekao je on.

To nipošto nije prvi put da je Austrija bila podvrgnuta „kulturnom obogaćivanju” koje su donijeli novi doseljenici.

Iračkom migrantu koji je silovao 10-godišnjeg dječaka na bazenu u Beču kasnije je poništena presuda jer su suci utvrdili da je vjerovao dijete pristalo na taj čin.

Migrant je rekao policiji da je silovao dječaka jer nije ima spolni odnos već 4 mjeseca, i nije ni pokušao bježati s mjesta napada, jer je mislio da je to savršeno prihvatljivo ponašanje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , ,