Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON Ć TO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODIĆ NJU DJEVOJKU

AUSTRIJSKI GRAD ODBIO DALJNJI PRIHVAT ‘IZBJEGLICA’ NAKON Ć TO SU MIGRANTI GRUPNO SILOVALI 15-GODIĆ NJU DJEVOJKU

austrija-imigrantiAfganistanski i Somalijski muĆĄkarac su brutalno zlostavljali tinejdĆŸerku

Grad u Austriji je odbio daljnji prihvat „izbjeglica” nakon ơto su tri migranata brutalno silovala 15-godiơnju djevojčicu.

Mlada djevojka je putovala prema svojoj kući navečer 25. travnja kada su je uhvatili i „brutalno silovali”, navodi se u izvjeơćima. Osumnjičena su dvojica muơkaraca iz Somalije i jedan Afganistanac, prenosi IW.

Gradonačelnik je reagirao na incident informirajući vladu da grad Tulln viơe neće prihvaćati niti jednog migranta do daljnjeg.

„Za mene postoji nulta tolerancija prema traĆŸiteljima azila koji zloupotrebljavaju zakone zemalja domaćina. S obzirom na ono ĆĄto su ti kriminalci učinili djevojci, potrebne su puno teĆŸe kazne u zakonu„ – rekao je Peter Eisenschenk.

Slobodarska stranka vijećnika Christian Hafeneckera je pitala zaơto vlasti nisu informirale javnost o incidentu „gotovo mjesec dana”, stavljajući sigurnost ljudi pod znak pitanja i povećavajući opasnost.

„Bezbroj slučajeva već pokazuju da je migracija preteĆŸno muslimanskih muĆĄkaraca pod okriljem azila postaje nekontroliran opasnost. Dakle, uopće nije jasno zaĆĄto stanovniĆĄtvo grada Tullna nije odmah upozoreno od strane policije„ – rekao je on.

To nipoơto nije prvi put da je Austrija bila podvrgnuta „kulturnom obogaćivanju” koje su donijeli novi doseljenici.

Iračkom migrantu koji je silovao 10-godiơnjeg dječaka na bazenu u Beču kasnije je poniơtena presuda jer su suci utvrdili da je vjerovao dijete pristalo na taj čin.

Migrant je rekao policiji da je silovao dječaka jer nije ima spolni odnos već 4 mjeseca, i nije ni pokuĆĄao bjeĆŸati s mjesta napada, jer je mislio da je to savrĆĄeno prihvatljivo ponaĆĄanje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , ,