Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Pozdrav. Moje ime je Seth Rich! Ja sam ubijen jer sam razotkrio informacije WikiLeaksu o Demokratskoj stranci Hillary Clinton

Pozdrav. Moje ime je Seth Rich! Ja sam ubijen jer sam razotkrio informacije WikiLeaksu o Demokratskoj stranci Hillary Clinton

seth-dmcPozdrav, moje ime je Seth Rich! Ja sam ubijen jer sam razotkrio informacije WikiLeaksu o Demokratskoj stranci Hillary Clinton. Policiji je naređeno od strane Washingtona da prekinu istragu mog ubojstva

Seth Rich, suradnik Nacionalnog komiteta Demokratske stranke SAD u kojoj je glavna Hillary Clinton, koji je ustrijeljen u Washingtonu 10. srpnja 2016. godine, pred smrt je predao sajtu WikiLeaks preko 44.000 pisama, objavio je američki telekanal Fox News.

Ista televizija je objavila da je federalni mrtvozornik (čije ime nije objavila) – koji je upoznat s izvještajem FBI o smrti Richa – utvrdio da je on kontaktirao s bivšim direktorom WikiLeaks, Gavin McFadyenom koji također više nije među živima. A dok je bio, odnosno – u vrijeme njihovog kontakta, boravio je u Londonu.

Sadržaj Richov elektroničke pošte je u posjedu FBI, a njegovom smrću se bavi washingtonska policija. Ali, zasad nemaju ni jednog osumnjičenog.

Prema onome što prenosi Fox News, Rich je WikiLeaksu od siječnja 2015. do 21. svibnja 2016. predao 53 pisma, a Julian Assange je već 22. srpnja 2016. – samo 12 nakon smrti Seth Richa – objavio svu skandaloznu prepisku demokrata.

Assange zasad ne potvrđuje da je Rich taj koji je WikiLeaks predao tu prepisku, ali ne poriče da su postojali kontakti s njim.

Uostalom, WikiLeaks je objavio da će isplatiti nagradu od 20.000 dolara onome čije informacije dovedu do njegovog ubojice.

Privatni detektiv Rod Wheeler, koji istražuje “slučaj Rich”, ukazuje da je on bio ubijen ispred svoje kuće u rano jutro, a da pritom nije bio opljačkan:

“Uvjeren sam, naglašava Wheeler, da se odgovor na pitanje – tko je ubio Seta Richa – nalazi u njegovom kompjuteru koji je u policiji županije Kolumbija ili u sjedištu FBI”.

Vrh Demokratske stranke SAD ranije je optuživao Assangea i WikiLeaks da rade za Rusiju. Uz tvrdnju: da su dostup elektroničkom arhivu demokrata otvorili ruski hakeri.

I WikiLeaks i Moskva ove optužbe kategorično odbacuju.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,