Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GRA─ÉANI PROBUDITE SE! ─îelnici ve─çine zemalja su potpisali Akt izdaje vlastitih naroda u kojem Rothschild upravlja ‘vremenskom prognozom’

GRA─ÉANI PROBUDITE SE! ─îelnici ve─çine zemalja su potpisali Akt izdaje vlastitih naroda u kojem Rothschild upravlja ‘vremenskom prognozom’

klima-akt-pariz─îelnici ve─çine zemalja prisutnih na Konferenciji o klimatskim promjenama COP21 potpisali su akt izdaje vlastitih naroda, pristaju─çi na pakt s parazitskom financijskom internacionalom

U potrazi za odgovorom na pitanje o ─Źemu se radi, analiti─Źar Rick Wales iz Climate Change Global skre─çe pa┼żnju na govor “UN-ove klimatske vje┼ítice” Christiane Figers u Parizu, odr┼żan prije zatvaranja konferencije, kojim je otvorila karte izjaviv┼íi da je “do┼íao trenutak da se izgovori istina”.

MAHANJE KLIMATSKIM MA─îEVIMA

Iza novog te─Źaja “istina na vidjelo” krije se novac – o tome je otvoreno progovorila, analiziraju─çi fenomen da su 183 zemlje potpisale sporazum. “Iskreno re─Źeno, niti jedna od njih nije to u─Źinila za spas Planete. Budimo iskreni – oni su to u─Źinili da zadr┼że politi─Źku mo─ç koja ─çe im omogu─çiti da poprave ekonomski polo┼żaj svojih zemalja … “

Ovo je temeljno druga─Źije od retorike koja je pratila konferenciju COP21, uz vi┼íemjese─Źni spin medijskih poruka o altruisti─Źkim porivima organizatora i dobro─Źinitelja okupljenih u Parizu, koji su mahali klimatskim ma─Źevima zahtijevaju─çi ekonomsku (i svaku drugu) ┼żrtvu zarad spasa Majke Zemlje. Sad je kona─Źno izgovoreno da se radi o biznisu i enormnim zaradama onih koji se prvi priklju─Źe lancu sre─çe. Ostali ─çe pro─çi kao naivne ┼żrtve Dafine i Jezde.

Kao ┼íto se moglo o─Źekivati, nakon summita COP21 iz pozadine su po─Źeli izranjati poznati likovi, “filantropi” poput para Evelyn i Lynn Rothschild, koji su obznanili da ─çe preko svoje tvrtke E.L. Rothschild Ltd. preuzeti ve─çinski paket dionica tvrtke za vremensku prognozu Weather Central.

Potpisali su sporazum o preuzimanju 70 posto dionica najve─çeg svjetskog provajdera interaktivnih grafikona i informativnih centara za TV, web i mobilne ure─Ĺaje, osigurav┼íi potpunu kontrolu nad radionicom za proizvodnju vremenske prognoze.

Njihova prodajna mre┼ża trenutno isporu─Źuje prognozu za 46 posto tr┼żi┼íta Sjeverne Amerike, uklju─Źuju─çi Kanadu i Meksiko, opslu┼żuju─çi preko 400 klijenata u 21 zemlji, kojima svakodnevno isporu─Źuju paket na adresu.

Njihove regionalni uredi nalaze se u Hongkongu, Pekingu i Berlinu, i omogu─çuju klijentima u UK, Kanadi, ┼ápanjolskoj, Brazilu, Meksiku … “politi─Źki korektnu” prognozu.

Na tiskovnoj konferenciji Rothschildi su najavili “sjajnu budu─çnost” tvrtke, obavijestiv┼íi javnost o namjerama osvojiti tr┼żi┼íta Latinske Amerike i Indije. Posebno je zanimljiva Rothschildova opaska o spremnosti da sura─Ĺuje “sa svima koji dijele njihove vrijednosti”.

S obzirom na to da proizvo─Ĺa─Źi – u kapitalizmu koji poznajemo – nisu odabrali kupce prema “zajedni─Źkim vrijednostima koje dijele”, ─Źitava kampanja nagovje┼ítava po─Źetak formiranja globalnog “politi─Źki korektnog” ‘melting pota’, kojeg bi “teoreti─Źari zavjere” nazvali Svjetska vlada.

ZAKAZANE PROGNOZE

Osniva─Ź Weather Central Terry Kelly nagla┼íava da se mnogo toga izmijenilo tijekom 35 godina rada kompanije, i da ─çe im, zahvaljuju─çi suradnji s Rothscildima, “samo nebo biti granica”.

Meteorolog i istra┼żiva─Ź Dane Wigington otkriva detalje vezane za preuzimanje lanca meteorolo┼íkih “uslu┼żnih djelatnosti”: “Sve modele za vremensku prognozu kreira Rautheon za ra─Źun Nacionalnog servisa za vremensku prognozu i NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration).

Lockheed Martin izra─Ĺuje modele za FAA (Federal Aviation Administration), a oba privatna izvo─Ĺa─Źa radova su do gu┼íe upletena u biznis s patentima za modifikaciju klime, zbog ─Źega su i njihove prognoze manje-vi┼íe isplanirane … “

Kontrola podrazumijeva i selekciju meteorologa zadu┼żenih da za TV “predskazuju” vrijeme, s posebnim zadatkom nametanja normalizacije nenormalnog …

“Kad se no─çna vremenska animacija poklapa s onim ┼íto ljudi vide na nebu, sve do gornjeg nivoa izmaglice ili oblaka nastalih konstantnim zapra┼íivanjem (chemtrails), sve je u prividnoj korelaciji, pa ne izaziva sumnju. A kad se umjesto predvi─Ĺenog uragana dogodi zaokret za 90 posto, oni prelaze preko toga pretvaraju─çi se da je sve u redu.”

U projekt pod la┼żnom zastavom “za┼ítitimo Planetu” uklju─Źio se i Bill Gates, koji je sa 30 inovatora potpisao podr┼íku Koaliciji za energetski pomak kako bi “popunio prazninu u komercijalizaciji ─Źiste energije”.


Sveprisutni Bill ovom prilikom izjavljuje: “Sad kad smo shvatili kako primijeniti energiju sunca i vjetra, nadamo se da ─çe kona─Źno do─çi trenutak da stotine drugih patentiranih tehnologija bude primijenjeno u daleko ve─çem obimu.”

PROGON NEVJERNIKA

Ovaj gigantski plja─Źka┼íki pothvat nije mogao izvesti bez poduzetni─Źkih gurua poput Jigar Shaha. U knjizi Creating Climate Wealth (Obogatiti se klimi) ovaj poduzetnik na podru─Źju “─Źiste energije” predla┼że rje┼íenja podr┼żana uklanjanjem marketin┼íkih prepreka u vezi s klimatskim promjenama.

Shah se fokusirao na inovativne biznis modele, te pokrenuo propagandnu kampanju za privla─Źenje kapitala, predvi─Ĺaju─çi da ─çe do 2020. u ovom poslu biti 100.000 kompanija od kojih bi svaka participirala sa 100 milijuna dolara. U eseju o “zelenoj energiji” Jigar Shaha u ─Źiste energetske izvore ubraja nuklearnu energiju i prirodni plin?!

Zahvaljuju─çi novcu i preciznoj strategijom uspostavlja se potpuna planetarna kontrola, uklju─Źuju─çi i kontrolu uma. Za one koji nisu podlegli euforiji CO2, osmi┼íljava se strategija dostojna metoda srednjovjekovne inkvizicije.

Aaron Klein ukazuje na ulogu Obaminog klju─Źnog ─Źovjeka za kontrolu uma Kessel Feinstein, koji predla┼że vladi zabranu ┼íirenja “teorija zavjere”, najavljuju─çi progon heretika koji tvrde da je globalno zagrijavanje prijevara.

Zavjernike bi – prema Feinsteinovoj zamisli – lovili vladini agenti uz pomo─ç denuncijanata infiltriranih me─Ĺu ekstremiste koji propagiraju zabranjene teorije.

Ovaj inkvizitor je 2008. zapo─Źeo pripremanje terena za budu─çe doga─Ĺaje, objaviv┼íi s Adrianom Vermelleom tekst, svojevrsno korisni─Źki odgovor dr┼żave na po┼íast skepticizma. Prevagnula je ideja da se pristupi “kognitivnoj infiltraciji u ekstremisti─Źke grupe u cilju slamanja tvrde ekstremisti─Źke jezgre”.

To podrazumijeva uklju─Źivanje federalnih agenata, s pravom upada u prostorije uz mogu─çnost uhi─çenja. Feinsteinova definicija teorije zavjere glasi: “To je poku┼íaj da se objasni neki doga─Ĺaj ili praksa pozivanjem na makinacije mo─çnika, koji su tako─Ĺer uspjeli prikriti svoju ulogu.” Zna─Źi – zabranjeno verbalno uznemiravanje mo─çnika.

Predlo┼żena je zabrana sljede─çih teorija:
– tvrdnja da je globalno zatopljenje zavjera;
– tvrdnje da iza Kennedyjevog ubojstva stoji CIA;
– optu┼żivanje ameri─Źke vojske da je odgovorna za ru┼íenje zrakoplova 1996. na letu TWA-800;
– optu┼żivanje Trilateralne komisije za stanje gospodarstva u SAD;
– sumnji─Źenje federalnih agenata za ubojstvo Martina Luthera Kinga;
– izno┼íenje sumnji da se iskrcavanje na Mjesec nije dogodilo.

RUSKI ODGOVOR

Feinstein dodu┼íe priznaje da se za neke vladine aktivnosti – svrstavane u teoriju zavjere – pokazalo da su se zaista odigrale, kao ┼íto je projekt MK-Ultra za kontrolu uma, a nije u stanju ni demantirati ─Źinjenice u svezi sa klimatskim skandalom u studenom, kad su objavljeni snimci hakirane Organizacije za klimatska istra┼żivanja iz UK Anglia sveu─Źili┼íta, iz kojih se vidi da su se najugledniji klimatolozi dogovorili da manipuliraju podacima kako suprotna mi┼íljenja ne bi doprla do javnosti.

U knjizi Glasine iz 2009. Feinstein zagovara uvo─Ĺenje propisa kojim se web-stranice obvezuju da uklone “la┼żne glasine”, uz promjenu zakona o kleveti ne bi li se bolje ka┼żnjavali oni koji takve glasine ┼íire. Feinstein je na─Źinio “Nwe deal prvog amandmana” promoviraju─çi novu “doktrinu pravednosti”, koju bi provodili “nepristrani stru─Źnjaci”, od ─Źije odluke bi ovisilo ─Źija gledi┼íta je dozvoljeno emitirati. Iako je ove radikalne prijedloge Feinstein objavio 1993. u svojoj knjizi Parcijalni Ustav, mediji se na nju nisu kriti─Źki osvrnuli.

Predsjednik Putin je na COP21 do┼íao spreman za novu tr┼żi┼ínu utakmicu. Ruski odgovor na klimatske promjene je tvrtka Rusnano, posve─çena razvoju nanotehnologije. Vlada je stala iza rada ovog znanstvenoistra┼żiva─Źkog centra, pru┼żaju─çi mu veliku financijsku potporu, ┼íto ih je u─Źinilo vode─çim timom na podru─Źju primjene nanotehnologije.

Ruski znanstvenik Anatolij Kubaisi zbunio je javnost izjavom da Rusnano radi na razvoju tehnologije koja bi – uz kori┼ítenje uglji─Źnih nanocjev─Źica – uspjela oja─Źati aluminij, pretvori plastiku u vodi─Ź i produ┼żiti vijek litij-ionskih baterija. Kubaisi je tom prilikom izjavio: “Pretpostavljamo da ─çe i to doprinijeti smanjenju emisije CO2.”
 
Mara Kne┼żevi─ç Kern (Pe─Źat)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,