Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GRAĐANI PROBUDITE SE! Čelnici većine zemalja su potpisali Akt izdaje vlastitih naroda u kojem Rothschild upravlja ‘vremenskom prognozom’

GRAĐANI PROBUDITE SE! Čelnici većine zemalja su potpisali Akt izdaje vlastitih naroda u kojem Rothschild upravlja ‘vremenskom prognozom’

klima-akt-parizČelnici većine zemalja prisutnih na Konferenciji o klimatskim promjenama COP21 potpisali su akt izdaje vlastitih naroda, pristajući na pakt s parazitskom financijskom internacionalom

U potrazi za odgovorom na pitanje o čemu se radi, analitičar Rick Wales iz Climate Change Global skreće pažnju na govor “UN-ove klimatske vještice” Christiane Figers u Parizu, održan prije zatvaranja konferencije, kojim je otvorila karte izjavivši da je “došao trenutak da se izgovori istina”.

MAHANJE KLIMATSKIM MAČEVIMA

Iza novog tečaja “istina na vidjelo” krije se novac – o tome je otvoreno progovorila, analizirajući fenomen da su 183 zemlje potpisale sporazum. “Iskreno rečeno, niti jedna od njih nije to učinila za spas Planete. Budimo iskreni – oni su to učinili da zadrže političku moć koja će im omogućiti da poprave ekonomski položaj svojih zemalja … “

Ovo je temeljno drugačije od retorike koja je pratila konferenciju COP21, uz višemjesečni spin medijskih poruka o altruističkim porivima organizatora i dobročinitelja okupljenih u Parizu, koji su mahali klimatskim mačevima zahtijevajući ekonomsku (i svaku drugu) žrtvu zarad spasa Majke Zemlje. Sad je konačno izgovoreno da se radi o biznisu i enormnim zaradama onih koji se prvi priključe lancu sreće. Ostali će proći kao naivne žrtve Dafine i Jezde.

Kao što se moglo očekivati, nakon summita COP21 iz pozadine su počeli izranjati poznati likovi, “filantropi” poput para Evelyn i Lynn Rothschild, koji su obznanili da će preko svoje tvrtke E.L. Rothschild Ltd. preuzeti većinski paket dionica tvrtke za vremensku prognozu Weather Central.

Potpisali su sporazum o preuzimanju 70 posto dionica najvećeg svjetskog provajdera interaktivnih grafikona i informativnih centara za TV, web i mobilne uređaje, osiguravši potpunu kontrolu nad radionicom za proizvodnju vremenske prognoze.

Njihova prodajna mreža trenutno isporučuje prognozu za 46 posto tržišta Sjeverne Amerike, uključujući Kanadu i Meksiko, opslužujući preko 400 klijenata u 21 zemlji, kojima svakodnevno isporučuju paket na adresu.

Njihove regionalni uredi nalaze se u Hongkongu, Pekingu i Berlinu, i omogućuju klijentima u UK, Kanadi, Španjolskoj, Brazilu, Meksiku … “politički korektnu” prognozu.

Na tiskovnoj konferenciji Rothschildi su najavili “sjajnu budućnost” tvrtke, obavijestivši javnost o namjerama osvojiti tržišta Latinske Amerike i Indije. Posebno je zanimljiva Rothschildova opaska o spremnosti da surađuje “sa svima koji dijele njihove vrijednosti”.

S obzirom na to da proizvođači – u kapitalizmu koji poznajemo – nisu odabrali kupce prema “zajedničkim vrijednostima koje dijele”, čitava kampanja nagovještava početak formiranja globalnog “politički korektnog” ‘melting pota’, kojeg bi “teoretičari zavjere” nazvali Svjetska vlada.

ZAKAZANE PROGNOZE

Osnivač Weather Central Terry Kelly naglašava da se mnogo toga izmijenilo tijekom 35 godina rada kompanije, i da će im, zahvaljujući suradnji s Rothscildima, “samo nebo biti granica”.

Meteorolog i istraživač Dane Wigington otkriva detalje vezane za preuzimanje lanca meteoroloških “uslužnih djelatnosti”: “Sve modele za vremensku prognozu kreira Rautheon za račun Nacionalnog servisa za vremensku prognozu i NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration).

Lockheed Martin izrađuje modele za FAA (Federal Aviation Administration), a oba privatna izvođača radova su do guše upletena u biznis s patentima za modifikaciju klime, zbog čega su i njihove prognoze manje-više isplanirane … “

Kontrola podrazumijeva i selekciju meteorologa zaduženih da za TV “predskazuju” vrijeme, s posebnim zadatkom nametanja normalizacije nenormalnog …

“Kad se noćna vremenska animacija poklapa s onim što ljudi vide na nebu, sve do gornjeg nivoa izmaglice ili oblaka nastalih konstantnim zaprašivanjem (chemtrails), sve je u prividnoj korelaciji, pa ne izaziva sumnju. A kad se umjesto predviđenog uragana dogodi zaokret za 90 posto, oni prelaze preko toga pretvarajući se da je sve u redu.”

U projekt pod lažnom zastavom “zaštitimo Planetu” uključio se i Bill Gates, koji je sa 30 inovatora potpisao podršku Koaliciji za energetski pomak kako bi “popunio prazninu u komercijalizaciji čiste energije”.

Sveprisutni Bill ovom prilikom izjavljuje: “Sad kad smo shvatili kako primijeniti energiju sunca i vjetra, nadamo se da će konačno doći trenutak da stotine drugih patentiranih tehnologija bude primijenjeno u daleko većem obimu.”

PROGON NEVJERNIKA

Ovaj gigantski pljačkaški pothvat nije mogao izvesti bez poduzetničkih gurua poput Jigar Shaha. U knjizi Creating Climate Wealth (Obogatiti se klimi) ovaj poduzetnik na području “čiste energije” predlaže rješenja podržana uklanjanjem marketinških prepreka u vezi s klimatskim promjenama.

Shah se fokusirao na inovativne biznis modele, te pokrenuo propagandnu kampanju za privlačenje kapitala, predviđajući da će do 2020. u ovom poslu biti 100.000 kompanija od kojih bi svaka participirala sa 100 milijuna dolara. U eseju o “zelenoj energiji” Jigar Shaha u čiste energetske izvore ubraja nuklearnu energiju i prirodni plin?!

Zahvaljujući novcu i preciznoj strategijom uspostavlja se potpuna planetarna kontrola, uključujući i kontrolu uma. Za one koji nisu podlegli euforiji CO2, osmišljava se strategija dostojna metoda srednjovjekovne inkvizicije.

Aaron Klein ukazuje na ulogu Obaminog ključnog čovjeka za kontrolu uma Kessel Feinstein, koji predlaže vladi zabranu širenja “teorija zavjere”, najavljujući progon heretika koji tvrde da je globalno zagrijavanje prijevara.

Zavjernike bi – prema Feinsteinovoj zamisli – lovili vladini agenti uz pomoć denuncijanata infiltriranih među ekstremiste koji propagiraju zabranjene teorije.

Ovaj inkvizitor je 2008. započeo pripremanje terena za buduće događaje, objavivši s Adrianom Vermelleom tekst, svojevrsno korisnički odgovor države na pošast skepticizma. Prevagnula je ideja da se pristupi “kognitivnoj infiltraciji u ekstremističke grupe u cilju slamanja tvrde ekstremističke jezgre”.

To podrazumijeva uključivanje federalnih agenata, s pravom upada u prostorije uz mogućnost uhićenja. Feinsteinova definicija teorije zavjere glasi: “To je pokušaj da se objasni neki događaj ili praksa pozivanjem na makinacije moćnika, koji su također uspjeli prikriti svoju ulogu.” Znači – zabranjeno verbalno uznemiravanje moćnika.

Predložena je zabrana sljedećih teorija:
– tvrdnja da je globalno zatopljenje zavjera;
– tvrdnje da iza Kennedyjevog ubojstva stoji CIA;
– optuživanje američke vojske da je odgovorna za rušenje zrakoplova 1996. na letu TWA-800;
– optuživanje Trilateralne komisije za stanje gospodarstva u SAD;
– sumnjičenje federalnih agenata za ubojstvo Martina Luthera Kinga;
– iznošenje sumnji da se iskrcavanje na Mjesec nije dogodilo.

RUSKI ODGOVOR

Feinstein doduše priznaje da se za neke vladine aktivnosti – svrstavane u teoriju zavjere – pokazalo da su se zaista odigrale, kao što je projekt MK-Ultra za kontrolu uma, a nije u stanju ni demantirati činjenice u svezi sa klimatskim skandalom u studenom, kad su objavljeni snimci hakirane Organizacije za klimatska istraživanja iz UK Anglia sveučilišta, iz kojih se vidi da su se najugledniji klimatolozi dogovorili da manipuliraju podacima kako suprotna mišljenja ne bi doprla do javnosti.

U knjizi Glasine iz 2009. Feinstein zagovara uvođenje propisa kojim se web-stranice obvezuju da uklone “lažne glasine”, uz promjenu zakona o kleveti ne bi li se bolje kažnjavali oni koji takve glasine šire. Feinstein je načinio “Nwe deal prvog amandmana” promovirajući novu “doktrinu pravednosti”, koju bi provodili “nepristrani stručnjaci”, od čije odluke bi ovisilo čija gledišta je dozvoljeno emitirati. Iako je ove radikalne prijedloge Feinstein objavio 1993. u svojoj knjizi Parcijalni Ustav, mediji se na nju nisu kritički osvrnuli.

Predsjednik Putin je na COP21 došao spreman za novu tržišnu utakmicu. Ruski odgovor na klimatske promjene je tvrtka Rusnano, posvećena razvoju nanotehnologije. Vlada je stala iza rada ovog znanstvenoistraživačkog centra, pružajući mu veliku financijsku potporu, što ih je učinilo vodećim timom na području primjene nanotehnologije.

Ruski znanstvenik Anatolij Kubaisi zbunio je javnost izjavom da Rusnano radi na razvoju tehnologije koja bi – uz korištenje ugljičnih nanocjevčica – uspjela ojačati aluminij, pretvori plastiku u vodič i produžiti vijek litij-ionskih baterija. Kubaisi je tom prilikom izjavio: “Pretpostavljamo da će i to doprinijeti smanjenju emisije CO2.”
 
Mara Knežević Kern (Pečat)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,