Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DNO DNA: Voditeljica na američkom Fox News počela emisiju na – ruskom i poručila ‘Naša demokracija je jača od vas, vi nećete pobijediti’

DNO DNA: Voditeljica na američkom Fox News počela emisiju na – ruskom i poručila ‘Naša demokracija je jača od vas, vi nećete pobijediti’

fox-spikericaČak je i Donald Trump nedavno proglasio Fox News lažnim vijestima, no ta TV mreža ne posustaje u antiruskoj propagandi. Ovaj put su pokazali kako ružno zvuči ruski kada vas osvoje Rusi i prisile da naučite njihov ružan jezik

Počela je ovako: “Želim pokazati našim potencijalnim gazdama da govorim njihov jezik. Oni čim upadnu u neku zemlju ili je uvuku u svoju sferu utjecaj – odmah počinju domoroce terati da uče ruski. Želim naprosto da pokazati da sam već sve shvatila”

Službena Moskva je službeno izrazila očekivanje da će u Sjedinjenim Državama uskoro proći “opsjednutost Rusijom” i da će dvije zemlje uspostaviti normalne i pragmatične odnose i suradnju.

Neće to, izgleda, ići baš lako i glatko.

Voditelja programa Clapback na američkom telekanal Fox News – Julie Roginsky – počela je emisiju obraćanjem gledateljima na ruskom jeziku.

Izgovorila je: “Dobro došli u naš program Clapback s Julie Roginsky u kojem štitimo Twitter od svih koji nam šalju užasne, baš užasne stvari svaki dan” …

Naglo se zaustavila, odglumivši da je tek tada shvatila da govori na (slabom) ruskom. Dodala je da je time željela pokazati “potencijalnim gazdama” da već govori na njihovom jeziku:

“Želim pokazati našim potencijalnim gazdama govoriti njihov jezik. Oni čim upadnu u neku zemlju ili je uvuku u svoju sferu utjecaja – odmah počinju domoroce terati učiti ruski. Želim vam jednostavno pokazati da sam već sve shvatila”.

Rekla je prešavši na engleski, da joj je zbog Trumpovog “slučaja s Rusijom” poslalo lakše govori ruski.

Dodatno je objasnila da je to bio način da odreagira na “ruski skandal” unutar kojeg su se našli šef države Donald Trump i njegova administracija.

Nakon ovakvog zaleta, ni ona, naravno, nije mogla zaobići “incident” sa nedozvoljavanjem američkim novinarima da prisustvuju Trumpovom susretu sa Sergejom Lavrovom:

“Znate li – obratila se svojim gledateljima na engleskom – od koga smo dobili fotografije o tom susretu? Napravio ih je novinar agencije TASS koji je oficijelni propagandistički organ ruske vlade. Samo da (u Ovalnom uredu) nisu ostavili kakve jeftine ruske špijunske naprave”.

Roginsky je Rusiju nazvala neprijateljskom stranom državom koja je, kako vjeruju obavještajne agencije SAD, pokušala izvršiti utjecaj na američke izbore.

Na kraju je rekla: “Obraćam se našim gazdama iz Rusije, a naročito Volođama iz Lenjingrada”, pa – još jednom prešavši na svoj užasni ruski – dodala:

“Naša demokracija je jača od vas, vi nećete pobijediti”.
 

 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,