Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PSIHIJATRIJSKA ANALIZA NOVOG FRANCUSKOG PREDSJEDNIKA: Macron je gay psihopat koji mrzi Francusku

PSIHIJATRIJSKA ANALIZA NOVOG FRANCUSKOG PREDSJEDNIKA: Macron je gay psihopat koji mrzi Francusku

macron-zena“Kao svi psihopati, on vjeruje da ima višu svrhu i vrijednost. Ne voli Francusku i neće se boriti za francuski narod”

Mediji su opisali novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona kao “opasnog gay psihopata koji mrzi svoju državu”.

Novine Komsomolskaya Pravda objavile su fotografiju Macrona bez majice s naslovom “izlazak”. “Za gejeve ovaj izraz znači ‘izlazak iz sjene’, priznanje da su gay”, stoji u članku.

“On je psihopat koji voli samo sebe i neće se boriti za francuski narod”

Članak također citira psihijatra Adriana Sagatorija koji tvrdi da je proučavao predsjednikovu biografiju. Sagatori je opisao Macrona kao psihopata koji ne voli Francusku, već samo sebe.

“Kao svi psihopati, on vjeruje da ima višu svrhu i vrijednost. Ne voli Francusku i neće se boriti za francuski narod”, tvrdi Sagatori.

“Francuzi ne zaslužuju demokraciju, već globalistički pakao”

U članku se također navodi da riječ psihopat nije uvredljiva te da Francuzi zaslužuju takvog vođu: “Oni moraju proći kroz globalistički pakao. Ne zaslužuju demokraciju koju su svojim životima platili milijuni sovjetskih vojnika”.

Ovo nije prvi napad medija na Macrona. Ranije je državna novinska agencija Sputnik o njemu objavila: “Macron je skriveni homoseksualac koji živi dvostruki život uz podršku vrlo bogatog gay lobija”.
 
(index.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: