Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Izglasan zakon u državi Colorado koji zabranjuje policajcima da uhite ljude zbog posjedovanja kanabisa

Izglasan zakon u državi Colorado koji zabranjuje policajcima da uhite ljude zbog posjedovanja kanabisa

policija-marihuanaIzglasan je zakon u američkoj državi Colorado kojim se zabranilo policiji da pomažu agenciji DEA u uhićenju ljudi

Država Colorado je i dalje pionir u legalizaciji kanabisa, a zastupnici su danas izradili zakone koji će se odlučno i hrabro suprotstaviti federalnoj vladi – policajci države Colorado neće sudjelovati u njihovom ratu protiv ljudi i biljke kanabis.

Ako prijedlog zakona postaje zakon, policajcima u državi Colorado će biti onemogućeno provođenje savezne zabrane protiv marihuane. Sigurno je za pretpostaviti da mnogi, ako ne i većina, misle da ih policija u Coloradu neće više maltretirati u svezi marihuane.

Izjašnjavanje ustavne slobode je dovoljan razlog da se “savije” 10. amandman prava, ali zakonodavci su također svjesni ogromnog gospodarskog rasta nakon legalizacije marihuane u državi Colorado. U stvari, industrija kanabisa pridonosi više u državni proračun od svih ostalih industrija.

Prijetnja federalne vlade već imao negativne posljedice, iako, su zakonodavci odlučili povući planove koji bi omogućilli klubovima za kanabis da korisnik može sam „donijeti svoju vlastitu marihuanu.”

Ali trenutni zakon u suštini povlači crtu u pijesku – štiteći slobodu i gospodarstvo – i to nije jedini način da se država planine Rocky Mountain namjerava zaštititi od Velikog Brata.

Čak i ako federalci ne započnu obračun s državama u kojima je legalizirana marihuana, guverner će rado potpisati zakone države Colorado koji dolaze do njegovog stola. Sva pomoć je dobrodošla u borbi za slobodu i prosperitet.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,