Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EKSKLUZIVNO: Papin izaslanik jednom rečenicom ‘raskrinkao’ religijske biznismene u Međugorju

EKSKLUZIVNO: Papin izaslanik jednom rečenicom ‘raskrinkao’ religijske biznismene u Međugorju

papa-medjeugorjePosebni izaslanik pape Franje za Međugorje, poljski nadbiskup Henryk Hoser na misi jučer navečer u Međugorju, gdje su zabilježena navodna ukazanja Gospe, poručio je da su “najveće čudo Međugorja ispovijedi”, a ne ukazanja

„Najveće čudo Međugorja su ispovijedi. Sakrament praštanja i milosrđa. To je sakrament uskrsnuća“, istaknuo je poljski nadbiskup i upozorio na krizu ispovijedi u zemljama zapada.

Poljski nadbiskup imenovan je početkom veljače posebnim papinim izaslanikom za Međugorje sa zadaćom rješavanja pastoralne skrbi za veliki broj hodočasnika koji svake godine dolazi u ovo svjetski poznato mjesto zbog navodnih ukazanja Blažene Djevice Marije koju u Međugorju nazivaju Kraljicom Mira zbog specifičnih poruka koje navodno šalje vidjelicama.

Najveće čudo su ispovijedi, a ne ukazanja

„Mi je zovemo, napose ovdje, Kraljica mira. Ona je posvuda i posvuda je dopušteno nju častiti. Mi joj zahvaljujemo zbog njezine stalne prisutnosti kod svakoga od nas“, rekao je Hoser.

Papin izaslanik pozvao je vjernike i hodočasnike iz Međugorja da pronose mir cijelim svijetom.

„Želim vas ohrabriti i potaknuti u svojstvu posebnog papinskog izaslanika da širite cijelim svijetom mir putem obraćenja srca. Dolazi do sukoba u obiteljima, društvima i zemljama i treba nam nebeska intervencija.

A nazočnost Blažene Djevice Marije, to je jedna od tih intervencija. To je Božja inicijativa“, dodao je, ne pružajući nikakvu potporu tezama o navodnim ukazivanjima Gospe u Međugorju.

Gospina navodna ukazanja u Međugorju traju od 1981. godine.
 
(index.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: ,