Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » JOŠ JEDNA PORUKA BILDERBERGOVE MARIONETE: Molite Boga da se EU ne raspadne jer bi to moglo izazvati novi rat na Balkanu

JOŠ JEDNA PORUKA BILDERBERGOVE MARIONETE: Molite Boga da se EU ne raspadne jer bi to moglo izazvati novi rat na Balkanu

juncker-ruJean-Claude Juncker je nakon posjeta Balkanu odaslao novu snažnu poruku Balkanu i povezanosti sa EU

Rekao sam Penceu: nemojte to govoriti, ne pozivajte druge da izađu iz EU jer ćete u slučaju raspada EU imati novi rat na zapadnom Balkanu – rekao je Juncker u jučer objavljenom intervjuu za Financial Times.

Jean-Claude Juncker, etablirani član Bilderberg grupe je odabran od strane te iste grupe na poziciju čelnika Europske komisije.

Ako naglašeno dajete podršku drugim zemljama da napuste EU poput Velike Britanije, riskirate da raspad EU izazove novi rat na Balkanu, poručio je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

U intervjuu za Financial Times, Juncker je ponovio nešto što je prvi put otkrio u razgovoru s hrvatskim dopisnicima, među ostalim i s dopisnikom Večernjeg lista, dan nakon što je Trumpov potpredsjednik Mike Pence posjetio Bruxelles: da je anti-EU retorika iz Washingtona posebno opasna za Balkan.

Rekao sam Penceu: nemojte to govoriti, ne pozivajte druge da izađu iz EU jer ćete u slučaju raspada EU imati novi rat na zapadnom Balkanu – rekao je Juncker u jučer objavljenom intervjuu za Financial Times. Drži da je važno da zemlje u hrvatskom jugoistočnom susjedstvu imaju jasnu europsku perspektivu.

Ako ih ostavite same – BiH, Republiku Srpsku, Makedoniju, Albaniju, sve te zemlje – imat ćemo ponovo rat – rekao je Juncker, ne objasnivši zašto jedan entitet u BiH odvaja od BiH.
 
(vecernji.hr)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , ,