Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IZGLASAN ZAKON! Putin zabranio američko usvajanje ruske siročadi zbog epidemije pedofilije na Zapadu

IZGLASAN ZAKON! Putin zabranio američko usvajanje ruske siročadi zbog epidemije pedofilije na Zapadu

putin-djecaVladimir Putin izdao hitnu zabranu usvajanje ruske djece od strane američkih državljana zbog straha za sigurnost djece i epidemije pedofilije koja muči SAD

Zakon, koji je donesen usuglašeno od strane oba doma Dume, podigao je obrve građana u Rusiji, no Putin je objasnio da „zemlja neće biti odgovorna” za zlostavljanje svoje djece u rukama pedofila, piše NYTimes.

Amerikanci usvajaju djecu iz inozemstva češće nego bilo koji drugi građani u svijetu, i dok velika većina može imati časne namjere, sve je više dokaza da elitna pedofilija koristi usvajanje djece i trgovunu djecom, u kojima mnoga djeca nestaju bez traga.

Djeca u Washingtonu najviše ugrožena

Elitni prsten pedofilije koji djeluje iz Washingtona D.C. je uzrokovao da djeca koja žive u glavnom gradu Amerike imaju najveći „rizik” u zemlji od pedofilije, prema Američkom ministarstvu zdravstva i “Human Service data”, s nevjerojatnih 23,4 djeteta na 1.000 koje pati od zlostavljanja. Sljedeći najbliži je New York, još jedan poznato elitno pedofilsko središte, sa 17,4 slučajeva na 1.000 djece.

Unatoč uznemirujućim statistikama, Putinova zabrana usvajanja u SAD-u je viđena kao spornna u nekim krugovima. Predsjednik Putin je pokušao objasniti ispred dvorane pune ruskih i stranih novinara, tko je u biti iznenađen zbog donošenja ovog zakona.

Prvo pitanje od strane novinara je bilo nešto poput: „najviše siromašne i nemoćne djece završe kao instrumenti političke borbe. Drugo pitanje je bilo još gore, nazivajući ovaj zakon ‘kanibalističkim’.

Uživo na ruskoj televiziji, Putin je dao čvrstu obranu: “Kako je moguće da novinari stoje mirno dok elita „zlostavlja rusku djecu. Mislite li da je to normalno?”, upitao je Putin.

„Što je tu normalno u svezi zlostavljana? Sviđa li vam se to? Što ste vi, sadomazohisti? Rusija neće biti odgovorna za to.”

Potipisivanje novog zakona u Rusiji nikad nije predstavljalo veliki problem za predsjednika Vladimira Putina jer zakonodavstvo općenito podupire Putina.

Kada je usvajanje zakona došlo na glasovanje u Dumi, samo četiri su zastupnika glasovalo protiv, i dva su bila suzdržanaa. Silnih 400 zastupnika je glasalo za novi zakon.

Ovo nije prvi put da je Putin prozvao Zapad zbog pedofilije.

Prije par dogina Putin je iskoristio svoju godišnju Božićnu konferenciju za novinare da bi optužio zapadne liberalne elite da odustaju od tradicionalne vrijednosti koje su izdigle njihove države. Umjesto izgradnje budućnosti utemeljene na čvrstim kršćanskim vrijednostima, zapadne elite su stvorile kulturu „pretjerane i ekscesivne političke korektnosti.”

Ova nova kultura je toliko destruktivna da će dovesti do pada zapadne civilizacije ako se ne suzbije, upozorio je.

U četiri sata pitanja i odgovora od strane novinara, Putin je rekao da postoji međunarodni plan za stvaranje Novog svjetskog poretka koji će „ukloniti nacionalni suverenitet” i „uništiti identitet i od Boga stvorene raznolikosti.”

Kako bi se postigao ovaj cilj, Putin tvrdi da su zapadne elite počele odbacivati korijene na kojima je njihovo društvo izgrađeno.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,