Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » UMIROVLJENI HRVATSKI ADMIRAL DAVOR DOMAZET-LOÅ O: MiloÅ¡ević je joÅ¡ živ, a teroristiÄki napad u Parizu se uopće nije dogodio!

UMIROVLJENI HRVATSKI ADMIRAL DAVOR DOMAZET-LOÅ O: MiloÅ¡ević je joÅ¡ živ, a teroristiÄki napad u Parizu se uopće nije dogodio!

domazet-loso-slobodanBivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, izjavio je savjetnik predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, umirovljeni hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo

Ovu Å¡okantnu tvrdnju Domazet LoÅ¡o, koji je kao Älan Vijeća za državnu sigurnost suradnik hrvatske predsjednice, tjednima iznosi diljem Hrvatske, na predavanjima o ratu 90-ih za profesore povijesti.

“On i joÅ¡ nekoliko umirovljenih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja. Tu se mogu Äuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je MiloÅ¡ević živ”.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Milošević živ, pa je rekao da garantirano nije pokopan ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.

Na predavanjima se može Äuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, a evo joÅ¡ nekih njegovih izjava koje prenosi Al Jazeera.

“Dolazak migranata je kao da vam ubrizgavaju drogu”.

“BiH je hrvatska djedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedino Hrvati imaju pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo.”

“Europa je jedina civilizacija koja je protjerala svoga Boga, Isusa Krista. Odrekla ga se 1789., za vrijeme Francuske revolucije. Svo zlo je krenulo tada. I zato joj se to dogaÄ‘a. Europa je okupirana od anglosaksonaca nakon Drugog svjetskog rata i zato je u disbalansu.”

“Sve je laž. TeroristiÄki napad u Parizu nije se ni dogodio. Jeste li vidjeli mrtve? Niste.

Jeste li vidjeli ijednog sahranjenog? Nema nijednog sprovoda, bilo da se radi o žrtvama, bilo da se radi o atentatorima, odnosno teroristima.

Imate tek neke slike, recimo, jedna je žena na slici kao ranjena, joÅ¡ jedan Äovjek poluobuÄen.”

Kako pišu portali, lekcije umirovljenih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.
 

(telegraf.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,