Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » UMIROVLJENI HRVATSKI ADMIRAL DAVOR DOMAZET-LOŠO: Milošević je još živ, a teroristički napad u Parizu se uopće nije dogodio!

UMIROVLJENI HRVATSKI ADMIRAL DAVOR DOMAZET-LOŠO: Milošević je još živ, a teroristički napad u Parizu se uopće nije dogodio!

domazet-loso-slobodanBivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, izjavio je savjetnik predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, umirovljeni hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo

Ovu šokantnu tvrdnju Domazet Lošo, koji je kao član Vijeća za državnu sigurnost suradnik hrvatske predsjednice, tjednima iznosi diljem Hrvatske, na predavanjima o ratu 90-ih za profesore povijesti.

“On i još nekoliko umirovljenih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ”.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Milošević živ, pa je rekao da garantirano nije pokopan ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.

Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, a evo još nekih njegovih izjava koje prenosi Al Jazeera.

“Dolazak migranata je kao da vam ubrizgavaju drogu”.

“BiH je hrvatska djedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedino Hrvati imaju pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo.”

“Europa je jedina civilizacija koja je protjerala svoga Boga, Isusa Krista. Odrekla ga se 1789., za vrijeme Francuske revolucije. Svo zlo je krenulo tada. I zato joj se to događa. Europa je okupirana od anglosaksonaca nakon Drugog svjetskog rata i zato je u disbalansu.”

“Sve je laž. Teroristički napad u Parizu nije se ni dogodio. Jeste li vidjeli mrtve? Niste.

Jeste li vidjeli ijednog sahranjenog? Nema nijednog sprovoda, bilo da se radi o žrtvama, bilo da se radi o atentatorima, odnosno teroristima.

Imate tek neke slike, recimo, jedna je žena na slici kao ranjena, još jedan čovjek poluobučen.”

Kako pišu portali, lekcije umirovljenih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.
 

(telegraf.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,