Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIKTOR ORBAN POZVAO NA USTANAK U EUROPI: Dosta je bezbo┼żnika iz Bruxellesa i nezasitnih kapitalista!

VIKTOR ORBAN POZVAO NA USTANAK U EUROPI: Dosta je bezbo┼żnika iz Bruxellesa i nezasitnih kapitalista!

viktor-orbMa─Ĺarski premijer Viktor Orban pozvao je europske nacionalisti─Źke ─Źelnike da ustanu protiv “bezbo┼żnog saveza briselskih birokrata, svjetskih liberalnih medija i nezasitnih me─Ĺunarodnih kapitalista”

Europska unija prolazi kroz burno razdoblje nakon odluke Britanaca da napuste blok europskih zemalja i u vrijeme rastu─çe popularnosti stranaka koje zagovaraju nacionalne interese na izborima u Nizozemskoj iu Francuskoj.

Orban, ─Źija stranka Fides izlazi na izbore 2018. nakon dva uzastopna mandata na ─Źelu dr┼żave, pozvao je nacionalisti─Źke ─Źelnike da provedu “duboku, ali mirnu” transformaciju Europe.

“Jo┼í uvijek mo┼żemo tu rastu─çi energiju nezadovoljstva dr┼żati u ustavnim okvirima i izmijeniti europsko carstvo, ali na miran na─Źin”, rekao je Orban pred strana─Źkim prista┼íama.

Ma─Ĺarska je pod Orbanom zao┼ítrila odnose s europskim i svjetskim partnerima zbog ekonomskih i demokratskih pitanja, poput migracija koje premijer smatra prijetnjom dru┼ítveno-ekonomskom oporavku Europe.

“Da bi sa─Źuvali na┼íu neovisnost moramo se hrabro boriti u bitkama koje stoje pred nama.

Moramo zaustaviti Bruxelles, obraniti na┼íe granice, re─çi ne masovnim premje┼ítanje stanovni┼ítva”, istakao je Orban i dodao da vlada mora biti “u rukama nacionalnih snaga”.
 
(vestinet.rs,Tanjug)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,