Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MARINE LE PEN NOVINARKI: Tradicionalni masovni mediji su ‘la┼żne vijesti’

MARINE LE PEN NOVINARKI: Tradicionalni masovni mediji su ‘la┼żne vijesti’

marine-le-penMarine Le Pen je proklela francusku novinarku u nedavnom intervjuu, optu┼żuju─çi mainstream medije u Europi kao bezna─Źajane “la┼żne vijesti”

Poznata francuska politi─Źarka je optu┼żila liberalne medije u Francuskoj i diljem Europe zbog ┼íirenja globalisti─Źke propagande, kao odgovor na pitanje novinara da li je internet lo┼íe mjesto za publiku gdje bi dobili svoje informacije.

Novinarka je rekla Le Pen da je internet protkan s la┼żnim vijestima, “teorijama zavjere”, i web stranicama alternativnih vijesti. To je potaknulo Le Pen da opali vatru po reporterki zbog njezinog licemjerja.

Marine Le Pen je trenutni favorit za pobjedu u predstoje─çim francuskim predsjedni─Źkim izborima u travnju, te je do┼íla na udar establi┼ímentskih medija i politi─Źkog sustava, zbog njezinih otvorenih antiglobalisti─Źkih pogleda.

Europski parlament je nedavno zaprijetio da ─çe goniti euroskepti─Źne kandidate nakon ┼íto je ona kritizirala ISIS na Twitter-u te ju je napao u poku┼íaju da okon─Źa njezinu politi─Źku karijeru i uti┼ía zauvijek.

Novinarka: “Na internetu mo┼żete na─çi teorije zavjere, svakakve vrste stvari, to ne moraju nu┼żno biti potvr─Ĺene informacije.”

Marine Le Pen: “Mislite li da tradicionalni masovni mediji nemaju teorije zavjere?”

“Pro─Źitala sam tonu stvari o Rusiji kako je intervenirala u predsjedni─Źkoj kampanji i druge sli─Źne stvari – mislim da ima najmanje toliko “la┼żnih vijesti” u mainstream medijima kao i na clijelom internetu!”

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,