Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MARINE LE PEN NOVINARKI: Tradicionalni masovni mediji su ‘lažne vijesti’

MARINE LE PEN NOVINARKI: Tradicionalni masovni mediji su ‘lažne vijesti’

marine-le-penMarine Le Pen je proklela francusku novinarku u nedavnom intervjuu, optužujući mainstream medije u Europi kao beznačajane “lažne vijesti”

Poznata francuska političarka je optužila liberalne medije u Francuskoj i diljem Europe zbog širenja globalističke propagande, kao odgovor na pitanje novinara da li je internet loše mjesto za publiku gdje bi dobili svoje informacije.

Novinarka je rekla Le Pen da je internet protkan s lažnim vijestima, “teorijama zavjere”, i web stranicama alternativnih vijesti. To je potaknulo Le Pen da opali vatru po reporterki zbog njezinog licemjerja.

Marine Le Pen je trenutni favorit za pobjedu u predstojećim francuskim predsjedničkim izborima u travnju, te je došla na udar establišmentskih medija i političkog sustava, zbog njezinih otvorenih antiglobalističkih pogleda.

Europski parlament je nedavno zaprijetio da će goniti euroskeptične kandidate nakon što je ona kritizirala ISIS na Twitter-u te ju je napao u pokušaju da okonča njezinu političku karijeru i utiša zauvijek.

Novinarka: “Na internetu možete naći teorije zavjere, svakakve vrste stvari, to ne moraju nužno biti potvrđene informacije.”

Marine Le Pen: “Mislite li da tradicionalni masovni mediji nemaju teorije zavjere?”

“Pročitala sam tonu stvari o Rusiji kako je intervenirala u predsjedničkoj kampanji i druge slične stvari – mislim da ima najmanje toliko “lažnih vijesti” u mainstream medijima kao i na clijelom internetu!”

Pogledajte video:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,