Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Al-Kaida je dobila svoj prvi Oscar u nedjelju navečer

Al-Kaida je dobila svoj prvi Oscar u nedjelju navečer

bijele-kacige-oskarAl-Kaida je osvojila svoj prvi Oscar u nedjelju navečer na svečanosti dodjele Oscara, kako je njihova propagandna organizacija “Bijele kacige”, pokupila nagradu za najbolji kratki dokumentarni film

Nagrađeni lažni dokumentarac o lažnim spasiocima koji su poznati po izradi lažnih video materijala i fotografije lažnih žrtava rata na Siriju, je britanski projekt dezinformacija kojima je dano preko 100 milijuna dolara poreznih obveznika iz SAD-a i Velike Britanije.

Njegov opći zadatak je da uvjeri “zapadnu” javnost da je rat na Siriju opravdan zbog “okrutnosti sirijske vlade”, koji namjerava tu lažnu sugestiju ugurati u glave svojih gledatelja, piše Globalresearch.

Hollywood se nikad nije sramio uzimati državni novac za promicanje rata na ovu ili onu zemlju ili “neprijatelja”. Pentagonov ured ima vezu u Hollywoodu i financira mnoge filmove.

Ako su potrebni neki neki tenkovi ili vojni heroji u scenariju filmova, Pentagon će organizirati rekvizite, stvarne tenkove i vojnike, bez ikakvih troškova – uvjet mora naravno biti, da se može čitati i “ispraviti” scenarij po njihovom nahođenju.

Tvorcima filma “Top Gun” su bili potrebni zrakoplovi, nosači aviona i puno eksplozija? Nema problema i to bez ikakvih troškova za produkciju filma.

U zamjenu za to, osoblje za vojno novačenje će čekati ispred kina kada gledatelji odgledaju film. Kongres će ushićeno odobriti novac za još više beskorisnih aviona.

Marketinške tvrtke koje stvaraju i pokreću “Bijelo kacige” sigurno će dobiti nekoliko dodatnih milijune za jučerašnji Oscar svoju promociju.

Hollywood je varka. Proglašen je pogrešan pobjednik i al-Kaida dobiva Oscara. “Baz ikakve štete”, promotori takvih lažnih dodjela bi mogli reći.

Osim naroda Sirije. Za njih je uništenje i smrt koje promoviraju hollywoodski glumci u Los Angelesu, previše stvarno.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,