Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » RIVAL MARINE LE PEN I ROTHSCHILDOV BANKAR: ‘MASOVNE MUSLIMANSKE MIGRACIJE U EUROPU SU NEZAUSTAVLJIVE’

RIVAL MARINE LE PEN I ROTHSCHILDOV BANKAR: ‘MASOVNE MUSLIMANSKE MIGRACIJE U EUROPU SU NEZAUSTAVLJIVE’

le-pen-macronProtivnik Marine Le Pen na skorim predsjedničkim izborima  tvrdi da je “globalno zagrijavanje” stoji iza muslimanskih migracija

Europa se “mora naviknuti na masovne imigracije”, umjesto da pruža otpor, kaže francuski predsjednički kandidat Emmanuel Macron.

Macron, bivši investicijski bankar banke Banque Rothschild i konkurent Marine Le Pen u Francuskoj predsjedničkoj utrci, podijelio je svoje poglede oko “klimatskih promjena” u raspravi prošlog tjedna.

“Mi smo ušli u svijet velikih migracija, a mi ćemo toga imati sve više i više”, rekao je Macron publici.

“U narednim desetljećima ćemo imati migracije zbog geopolitičkih sukoba, koji će se i dalje odigravati, i mi ćemo imati migracije zbog klimatskih promjena, jer se planet nalazi u stanju duboke neravnoteže”, piše IW.

Macron je također potvrdio da su “antropogene klimatske promjene” faktor u masovnim migracijama preko milijun muslimana koji stežu grkljan Europe od 2015. godine.


“Francuska neće moći zaustaviti masovne migracije, i Europa će biti pogođena odmah”, rekao je on. “Mi ćemo vidjeti uskoro migracijski fenomen u Europi daleko veći od onoga koji smo vidjeli do sada sa migrantima iz Sirije.”

Macronovi komentari uopće nisu iznenadili s obzirom da je Macron radio u savezu sa Hillary Clinton prošle godine nakon što je bio domaćin privatnog okruglog stola u listopadu čija je tema bila “suprotstavljanje uspona populističkih pokreta u svijetu”.

Populistička kandidatkinja Le Pen je rekla da mediji imaju “histeričnu kampanju” u slučaju Macrona što je vrlo slično tome što su američki mainstream mediji radili za Hillary Clinton.

“Gospodin Macron nedavno obišao Njemačku da bi izrazio divljenje na njihovu odluku za doček 1,5 milijuna migranata”, dodala je Le Pen, misleći na “politiku otvorenih vrata” njemačke kancelarke Angela Merkel.

“Francuzi se ne mogu pomiriti više s masovnim imigracijama!”, rekla je Le Pen.

Prvi krug francuskih predsjedničkih izbora održat će se u travnju ove godine, a ako nijedan kandidat ne osvoji većinu, slijedeći izbori će se održati u svibnju.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,