Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Robert Kennedy Jr: ‘Trump bi mogao postati najveći predsjednik u povijesti’ (VIDEO)

Robert Kennedy Jr: ‘Trump bi mogao postati najveći predsjednik u povijesti’ (VIDEO)

kennedy-trump-cnnRobert Kennedy Jr. je bacio medijsku bombu o Trumpu uživo na CNN-u, rekavši da bi Donald Trump mogao biti “najveći predsjednik u povijesti.”

Za liberale, ne postoji ništa gore nego kad liberal kaže da predsjednik Donald Trump nije loš momak. Osim ako se to kaže CNN-u. I taj liberal slučajno bude Kennedy.

Onda je puno gore.

Voditelj CNN-a Don Lemon je započeo intervju pitajući Robert Kennedyja Jr. kako se osjećao zbog usporedbe između obitelji Trump i Kennedy.

Naravno voditelj je pretpostavljao da R.Kennedy Jr. neće ispaliti ono što je zaprepasilo cijeli CNN..

Lemon nije bio spreman za ono što je Kennedy odgovorio sljedeće.

“Pa mislim da Donald Trump može biti bilo koja vrsta predsjednika koji on želi. On ima tu jedinstvenu priliku, jer on dolazi u ured manje opterećen obvezom nego vjerojatno bilo koji predsjednik u našoj povijesti, s mogućom iznimkom Andrew Jacksona”, rekao je Robert Kennedy Jr.

“Obojca, Jackson i Trump, kada su postali predsjednici, ljudima je bilo muka, ljudi su bili ogorčeni, i on (Jackson) je postao, vrlo dobar predsjednik u obrani zemlje protiv korporativne moći, i stvarno demokratizirajući Amerikance na mnogo načina”.

Lemon je bio u šoku u tom trenutku, i nije bio siguran kako ispuniti poslijednje sekundi razgovora. Zateturao je i postavio pitanje koje nije imalo smisla: “Mislite li da je on novi Kennedy, mislite li da je o fer usporedba?”

“Kao što sam rekao, mislim da on može biti bilo koja vrsta predsjednika koji on želi, mislim da on može biti najveći predsjednik u povijesti”, rekao je Robert Kennedy Jr.

Liberalni odvjetnik hvali Trumpa? I još uz to je vrhunski demokrat i Kennedy? Nije moglo biti gore za CNN i liberale.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,