Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Uhićenje ili protjerivanje Georgea Sorosa od Trumpa već traži 15.000 Amerikanaca

Uhićenje ili protjerivanje Georgea Sorosa od Trumpa već traži 15.000 Amerikanaca

soros-peticijaPREDLAŽU I DA BUDE LIŠEN AMERIČKOG DRŽAVLJANSTVA I DA MU SE ZABRANI ULAZAK U SAD

Već 15.000 Amerikanaca je potpisalo peticiju predsjedniku Donald Trumpu sa zahtjevom da liši milijardera Georgea Sorosa državljanstva SAD i da mu zabrani ulazak u zemlju.

“Molimo vas da naložite njegovo uhićenje jer je unajmljivao ljude za sudjelovanje u buntovima i prosvjedima”, navodi se u dokumentu koji je objavio web site Change.org .

Evo što se, pored ostalog, navodi u toj peticiji:

“Zahtijevamo da Soros bude uhićen zbog svega što radi s predumišljajem radi destabilizacije naše ekonomije i njenog dovođenja do bankrota. On realizira svoj antiamerički globalistički plan Novog Svjetskog Poretka … s namjerom da uništi našu zemlju.

Prema njegovim riječima (…) SAD su glavna prepreka uspostavljanju stabilnog i pravednog svjetskog poretka. Soros nastavlja sustavno raditi na dostizanju tog cilja … potkupljujući našu vlast, manipulirajući našom valutom, i još kupuje političare i pomoću podmićivanja negativno utječe na naše zapadne vrijednosti.

Soros financira pokret koji se bori za pravo na pobačaj, sponzorira ateizam, legalizaciju narkotika, seksualno prosvjećivanje, eutanaziju, feminizam, masovne migracije i druge radikalne eksperimente socijalnog inženjeringa”.

Autori peticije ovome su dodali da oni žele da SAD “ostane kršćanska zemlja, dok će taj čovjek (Soros) i njegov sin nastavljaju razaraju naše vrijednosti”. Upravo zato – naglašavaju – mora biti odmah protjeran iz SAD ili uhićen “da bi bile spašene naše vrijednosti i sama naša zemlja “.

Napisano u peticiji ne tiče se samo SAD.

Soros djeluje po cijelome svijetu. Kroz svoj “Fond za otvoreno društvo” (Open Society Foundations), čije je sjedište u New Yorku, i desetine s njim povezanih fondova i organizacija, kako unutar SAD, tako i u inozemstvu.

Svoj pogled na svijet i njegovu budućnost, Soros je izložio u knjizi “Doba pogrešnosti” (The Age of Fallibility).

Njegov glavni cilj je svijet bez granica u kojem bi svi bili jednaki i slobodni, u kojem bi interesi svih manjina, prije svega seksualnih, bili ne samo zakonski zajamčeni, nego i imali prevagu nad interesima većine.

Soros je pobornik “genderne ideologije”, koja se rodila unutar feminističkog pokreta, a danas je postala društveno-politička osnova zapadnog društva.

Ta ideologija pretpostavlja “slobodu gendernog identiteta”: ko sebe kako doživljava u “gendernom” pogledu – takvim sebe i predstavlja okolici.

To je danas na Zapadu generalno dominantna religija.

Soros je fanatični privrženik te religije.

Nedavno je portal DCleaks.com objavio tajne dokumente “Fonda za otvoreno društvo” iz 2016. koji svjedoče da je Soros financirao program raspada zapadnog društva.

Riječ je o “obnovljenoj strategiji razvoja javnog zdravlja do 2020. godine”. U njoj se, u paragrafu “Dekriminalizacija i depatologizacija seksualnog i gendernog identiteta”, govori o neophodnosti dekriminalizacije prostitucije i priznavanja transseksualnosti kao norme.


Autori dokumenta “izražavaju žaljenje” što nisu uspjeli izdjelovati puno priznanje zakonitosti prostitucije, pored ostalih zemalja – u Kanadi, čiji je parlament prihvatio zakon “u stilu Švedske”, gdje kaznenu odgovornost ne snosi prostitutka, već klijent.

Sudeći po dokumentima koje je objavio DCLeaks.com , Sorošev fond financira i “globalnu strategiju poticanja na abortus u svim zemljama svijeta”.

Ni za koga nije tajna da Soros financira NVO radi destabilizacije situacije u različitim zemljama čije vlade nisu spremne prihvatiti njegov “sustav vrijednosti”.

Sam fond Soroša ne krije na svojo web stranici da je na “demokratski razvoj” zemalja Istočne Europe i na teritoriju bivšeg Sovjetskog Saveza za posljednje 33 godine potrošio 1,6 milijardi dolara.

I još 2,9 milijardi dolara na “zaštitu ljudskih prava”, prije svega “prava marginalnih skupina kao što su oni koji koriste narkotike, seksualni-radnici i LGBT zajednice”.

Tijekom 12017. Sorošev fond planira u ove i druge svrhu potrošiti 940,7 milijuna dolara, od čega – 98,7 milijuna u SAD, 65 milijuna u Europi, u Euroaziji (očito, u Rusiji) – 42,8 milijuna dolara.

Američko izdanje The New American svjedoči da je Soros bio jedan od glavnih financijera Euromajdana u Ukrajini.

O Sorosevom miješanju u unutarnje stvari Mađarske Viktor Orban je rekao: “Postoji netko tko zamišlja svijet bez granica: to je koncepcija koju popularizira George Soros i njegova organizacija civilnog društva”.

Orban je naglasio da je to, u najboljem slučaju, naivno, a u najgorem – dio plana za uništenje tradicionalnih civilizacija, njihovog načina života, kultura i naroda.

Soros je također stajao iza organizacije nemira u New Yorku tijekom 2011. godine pod nazivom ” Occupy Wall Street “.

U siječnju ove godine su u Washingtonu i drugim gadovima SAD održane masovne demonstracije feministkinja protiv predsjednika Trumpa, koje je organizirao pokret Pussyhat Project koji se odjednom pojavio. List New York Times je napisao da su organizacije povezane sa ženskim marševima novac dobile od Sorosa.

Jedna od glavnih parola feministkinja ticala se traženja prava žena na pobačaj, mada Amerikankama to pravo nitko nije oduzeo.

Trump izražava volju tradicionalne Amerike. Zato je on, sudeći po svemu, prva Soroseva “glavobolja”.

<<>> Hrvatske institucije traže da se George Soros i njegovi agenti izbace iz Hrvatske
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,