Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kanada pod pritiskom da izbaci George Sorosa iz zemlje

Kanada pod pritiskom da izbaci George Sorosa iz zemlje

soros-kanadaGrađani u Kanadi traže da vlada zabrani rad George Sorosa i izbaci njegovu Zakladu Otvoreno društvo iz zemlje

Usred općeg antiglobalističkog raspoloženja, raste broj ljudi širom svijeta koji odbacuju planove ljevičarskog milijardera koji želi nametnuti globalističku Agendu diljem svijeta.

Anti-Soros pokreti rastu u cijelom svijetu dok je sam Soros u više navrata bio razotkriven kako financira domaće terorističke skupine koje su ostavile države širom svijeta u pustoši i bile uništene u njegovo ime.

Nedavno je na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu u Švicarskoj Soros opisao predsjednika Trumpa kao “diktatora koji će propasti.”

Soros je navodno plaćao i financirao neke od anti-Trump prosvjeda diljem zemlje, kao što je i financirao pravne radnje koje bi ukinule Trumpove izvršne odredbe kao što je nedavna odredba o privremenoj zabrani ulaska u Ameriku građana sedam bliskoistočnih zemalja koje su identificirane od strane Obamine administracije kao zemlje koje su rizične što se tiče terorizma.

Prije izbora, Soros je pogrešno predvidio da će Donald Trump osvojiti popularne glasove, i da će Izborni Kolegij pripasti Hillary Clinton, upravo suprotno od onoga što se zapravo dogodilo na dan izbora u lice globalizma, prenosti ZH.

Zbog svojih postupaka u SAD-u, kao i sličnim pokušajima u Mađarskoj, mađarska vlada sada zatvara Soroseve operativne nevladine organizacije. Soros je rođen u Budimpešti 1930. godine, a zaklada Otvoreno društvo navodno djeluje u 50 različitih Nevladinih organizacija (NVO) u Mađarskoj. Sve ove organizacije su slične onima koje Soros financira u SAD-u, i sve imaju za cilj širenje svoje globalističke Agende u zemlji.

Za kanadski web PhilosophyofMetrics, političar J.C. Collins je predložio da bi Kanada trebala učiniti isto.

“Pokušaji da se ukloni američki suverenitet je zaustavljen izborom Donald Trumpa koji je razlog zašto Soros sada financira prosvjede protiv Trumpove uprave …

Vrijeme je da Kanada poduzme sada korake protiv George Sorosa i njegove Zaklade Otvoreno društvo. Naša liberalno-lijeva socijalistička vlada je usklađena i sa Sorosem i sa mandatom Ujedinjenih naroda …

Čak i naše ne-liberalne političke stranake, kao što su Progresivni konzervativci, savezni i pokrajinski, promiču mandate i propagandu Zaklade Otvoreno društvo …

Ako naše glavne političke stranke neće služiti narodu Kanade i zaštititi naš način života od liberalnog međunarodnog plana kojeg financira George Soros onda je vrijeme da Kanađani kao i drugi u svijetu započnu proces vraćanja natrag svojih političkih sustava i uklanjanje ove podmukle bolesti iz naše zemalje i kulture”, rekao je Collins.

Video – razotkrivena Soroseva kanadska Agenda:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com ©

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,