Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kanada pod pritiskom da izbaci George Sorosa iz zemlje

Kanada pod pritiskom da izbaci George Sorosa iz zemlje

soros-kanadaGra─Ĺani u Kanadi tra┼że da vlada zabrani rad George Sorosa i izbaci njegovu Zakladu Otvoreno dru┼ítvo iz zemlje

Usred op─çeg antiglobalisti─Źkog raspolo┼żenja, raste broj ljudi ┼íirom svijeta koji odbacuju planove ljevi─Źarskog milijardera koji ┼żeli nametnuti globalisti─Źku Agendu diljem svijeta.

Anti-Soros pokreti rastu u cijelom svijetu dok je sam Soros u vi┼íe navrata bio razotkriven kako financira doma─çe teroristi─Źke skupine koje su ostavile dr┼żave ┼íirom svijeta u pusto┼íi i bile uni┼ítene u njegovo ime.

Nedavno je na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu u ┼ávicarskoj Soros opisao predsjednika Trumpa kao “diktatora koji ─çe propasti.”

Soros je navodno pla─çao i financirao neke od anti-Trump prosvjeda diljem zemlje, kao ┼íto je i financirao pravne radnje koje bi ukinule Trumpove izvr┼íne odredbe kao ┼íto je nedavna odredba o privremenoj zabrani ulaska u Ameriku gra─Ĺana sedam bliskoisto─Źnih zemalja koje su identificirane od strane Obamine administracije kao zemlje koje su rizi─Źne ┼íto se ti─Źe terorizma.

Prije izbora, Soros je pogrešno predvidio da će Donald Trump osvojiti popularne glasove, i da će Izborni Kolegij pripasti Hillary Clinton, upravo suprotno od onoga što se zapravo dogodilo na dan izbora u lice globalizma, prenosti ZH.

Zbog svojih postupaka u SAD-u, kao i sli─Źnim poku┼íajima u Ma─Ĺarskoj, ma─Ĺarska vlada sada zatvara Soroseve operativne nevladine organizacije. Soros je ro─Ĺen u Budimpe┼íti 1930. godine, a zaklada Otvoreno dru┼ítvo navodno djeluje u 50 razli─Źitih Nevladinih organizacija (NVO) u Ma─Ĺarskoj. Sve ove organizacije su sli─Źne onima koje Soros financira u SAD-u, i sve imaju za cilj ┼íirenje svoje globalisti─Źke Agende u zemlji.


Za kanadski web PhilosophyofMetrics, politi─Źar J.C. Collins je predlo┼żio da bi Kanada trebala u─Źiniti isto.

“Poku┼íaji da se ukloni ameri─Źki suverenitet je zaustavljen izborom Donald Trumpa koji je razlog za┼íto Soros sada financira prosvjede protiv Trumpove uprave …

Vrijeme je da Kanada poduzme sada korake protiv George Sorosa i njegove Zaklade Otvoreno dru┼ítvo. Na┼ía liberalno-lijeva socijalisti─Źka vlada je uskla─Ĺena i sa Sorosem i sa mandatom Ujedinjenih naroda …

─îak i na┼íe ne-liberalne politi─Źke stranake, kao ┼íto su Progresivni konzervativci, savezni i pokrajinski, promi─Źu mandate i propagandu Zaklade Otvoreno dru┼ítvo …

Ako na┼íe glavne politi─Źke stranke ne─çe slu┼żiti narodu Kanade i za┼ítititi na┼í na─Źin ┼żivota od liberalnog me─Ĺunarodnog plana kojeg financira George Soros onda je vrijeme da Kana─Ĺani kao i drugi u svijetu zapo─Źnu proces vra─çanja natrag svojih politi─Źkih sustava i uklanjanje ove podmukle bolesti iz na┼íe zemalje i kulture”, rekao je Collins.

Video – razotkrivena Soroseva kanadska Agenda:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com ┬ę

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,