Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » EKSKLUZIVNO: Trump počeo sa uhićenjima! Racije u 6 država, stotine migranta u zatvoru, čeka se DEPORTACIJA

EKSKLUZIVNO: Trump počeo sa uhićenjima! Racije u 6 država, stotine migranta u zatvoru, čeka se DEPORTACIJA

trump-imigrantiAmerička imaigracijska policija, u seriji racija, uhitila je stotine migranata bez papira u nekoliko država SAD tijekom ovog tjedna

Iz imigracijske policije potvrđeno je da su agenti ovog tjedna upali u domove i radna mjesta u Atlanti, Chicagu, New Yorku, Los Angelesu, Sjevernoj Karolini i Južnoj Karolini.

Tijekom racija, koje su počele u ponedjeljak i trajale do petka, otkrivene su desetine migrantaiz iz nekoliko zemalja Latinske Amerike, rekla je Gillian Kristensen iz Ministarstva unutarnje sigurnosti.

Govorimo o ljudima koji su prijetnja javnoj sigurnosti ili prijetnja integritetu imigracijskog sustava – rekla je Kristensen, ukazujući da su većina privedenih ozbiljni kriminalci, uključujući i neke koji su osuđeni za ubojstvo i nasilje u obitelji.

Ova racija najveća je od kada je 26. siječnja Donald Trump potpisao kontroverzni ukaz o zabrani ulaska migranta iz sedam većinski muslimanskih zemlaja.

U racijama, za koje su dužnosnici rekli da su organizirane s ciljem pronalaženja policiji poznatih kriminalaca, uhićeno je i nekoliko imigranata koji nisu imali kaznene dosjee.

To je očito odstupanje od sličnih racija koje su provođenje tijekom Obamine administracije, a tada su uhićeni i deportirani samo ilegalni migranti koji su počinili neki zločin na teritoriju SAD i to da bi bili deportirani u svoju zemlju.

Trump je obećao da će deportirati čak 3 milijuna ilegalnih imigranta s kriminalnim dosjeom. Prošlog mjeseca je također promijenio politiku Obamine administracije da su prioritet deporatacije osuđeni ilegani migranti.
 

 
(blic.rs)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,