Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » SRAMNO SKRIVALI ISTINU: The Sun objavio da Britanija trenutno nema niti jednu podmornicu potpuno spremnu za ratna djelovanja

SRAMNO SKRIVALI ISTINU: The Sun objavio da Britanija trenutno nema niti jednu podmornicu potpuno spremnu za ratna djelovanja

podmornica-britanijaLONDONSKI LIST TVRDI DA JE VOJNI VRH “SRAMNO SKRIVAO ISTINU” OD PREMIJERKE THERESE MAY

Većina podmornica Velike Britanije, uključujući i većinu naoružanih krstarećim raketama “Tomahawk”, neispravna je i ne može funkcionirati – objavio je The Sun, pozvavši se ne “izvore upućene u stvarno stanje stvari”.

U tekstu s navodi da britanska Ratna mornarica raspolaže sa sedam podmornica tipa Trafalgar i Astute, da je dio njih već na remontu, a da će još dio uskoro biti upućen “na popravak” i modernizaciju.

Isti list tvrdi da trenutno plovi jedna jedina podmornica tipa Astute, ali da ni ona ne bi mogla sudjelovati u ratnim djelovanjima.

The Sun posebno naglašava da Velika Britanija – prvi put za nekoliko desetljeća – nema ni jednu višenamjensku podmornicu kojoj nešto ne fali i no visoku dužnosnici su rekli da one “odrađuju posao”.

List otkriva i da vojni vrh navodno pravo stanje stvari skriva od premijerke Therese May:

“Nitko se ne usudi” – tvrdi izvor londonskog lista – “joj reći istinu o toj sramoti”.
 
(fakti.org)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , ,