Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VELIKA PETICIJA: Građani traže Bijelu kuću da izda međunarodnu tjeralicu za uhićenje George Sorosa

VELIKA PETICIJA: Građani traže Bijelu kuću da izda međunarodnu tjeralicu za uhićenje George Sorosa

soros-peticijaAmerički građani traži da Bijela kuća izda međunarodnu tjeralicu za globalističkim milijarderom George Sorosom

Nova peticija je već skupila gotovo 6.000 potpisa, na putu od 100.000 potpisa potrebnih da bi peticija dobila službeni odgovor iz Bijele kuće, piše TGP.

Peticijom se navodi:

George Soros je prijetnja slobodnom svijetu i stoji na putu što da Amerika bude ponovo velika. On je kriv za sljedeća kaznena djela:

1) Financijski podupire otvorene pobune u većim američkim gradovima koje rezultiraju milijunima dolara materijalne štete, i gubitak ljudskih života.

2) Pokušavao je manipulirati demokratskim izborima donirajući milijune dolara svojim kandidatima.

3) Traži da se smanji američki suverenitet. Prema njegovim vlastitim riječima: “Glavna prepreka za stabilan i pravedan svjetski poredak su Sjedinjene Države … Promjena stava i politike SAD-a ostaje moj prioritet.”

4) On je manipulator valutama. Soros je pokrenuo britansku financijsku krizu odbacujući 10 milijardi funti sterlinga, prisiljavajući devalvaciju valute i stekao je profit na tome u vrijednosti od milijardi dolara.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,