Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZAŠTO MASOVNI MEDIJI ŠUTE O OVOME: Iza povijesnih prosvjeda koji potresaju Rumunjsku stoji… George Soros!

ZAŠTO MASOVNI MEDIJI ŠUTE O OVOME: Iza povijesnih prosvjeda koji potresaju Rumunjsku stoji… George Soros!

soros-rumunjskaStotine tisuća prosvjednika su preuzeli ulice u gradovima Rumunjske u pokušaju puča kojeg je organizirao George Soros s ciljem svrgavanja demokratski većinski izabrane rumunjske vlade

Usred kaotičnih nemira diljem Rumunjska, Rumunji su bili spremni za šesti dan prosvjeda u nedjelju pod krinkom zahtijeva da prisile svoju vladu da riješi državnu korupciju – unatoč činjenici da je predsjednik već obećao da će to učiniti.

Prema Alex Balanu, predsjedniku Sindikata Banatskih Rumunja, prosvjedi se financirani i organizirani od strane George Sorosa u nastojanju da potakne nasilje i rušenje demokratski izabrane vlasti, kako bi se instalirao globalistički režim, piše Fort-russ.

Sljedeća službena izjava gospodina Balana dolazi u svojstvu predsjednika Saveza Banatskih Rumunja:

Nedavni masovni prosvjedi u Rumunjskoj, gdje se okupilo oko 300.000 ljudi, bili su pod pokroviteljstvom i u organizaciji Sorosevih Nevladinih Organizacija (NVO) u Rumunjskoj i opozicijske političke stranke USR koju financira George Soros.

Prosvjede je podržao i pohvalio javno priznati mason, “njemački” predsjednik Rumunjske, Klaus Iohanis, koji je poticao nasilje i pozvao na revoluciju.

Ova varalica i pobijedio je na namještenim izborima, on je protiv rumunjskih interesa i poziva na tzv. europeizaciju Rumunjske.

Njihov izgovor za nerede su bili zakoni i reforme sudstva koje je donijela nova socijalistička vlada – zakoni o amnestiji koji bi zaustavili politički progon patriotskih antiglobalističkih političara u Rumunjskoj, a koje su provodili CIA i antikorupcijska agencija DNA financirana od strane Sorosa.

Oni štite interese multinacionalnih kompanija, i procesuiraju nacionaliste i lažno ih optužuju.

Trenutna Socijalistička PSD vlada je izabrana nadmoćnom većinom glasova u prosincu, sa više od 50% glasova, zbog svojih obećanja da će zaustaviti daljnju prodaju rumunjskih resursa strancima, provesti anti MMF stav, provesti euroskeptične stavove, povećati mirovine, smanjiti poreze itd

Opozicijska stranka USR koju financira Soros koja je organizirala masovne prosvjede, osvojila je samo 8% glasova na izborima. Oni regrutiraju mlade obmanute ljude preko interneta, a njihov cilj je bio da zauzmu zgradu parlamenta i preuzmu vlast. Oni su otvoreno pozvali na linč državnih službenika objavljivanjem njihove adrese i telefonskih brojeve na internetu.

Da oni nisu bili poraženi od strane hrabrih policijskih snaga u Bukureštu jučer, oni bi postavili šatore i druge strukture u središtu Bukurešta, na trga Victoria, a svi znamo gdje to vodi. Sjećate li se Ukrajine i Grčke?

Mi, Rumunji osuđujemo Sorosev prosvjed i mi činimo većinu Rumunja u Rumunjskoj i diljem svijeta u našoj dijaspori koji podržavaju našu vladu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,