Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Voditelj Fox Newsa Putina nazvao ubojicom, Trump ga obranio na najbolji mogući način: ‘Mislite li da je naša zemlja tako nevina?’

Voditelj Fox Newsa Putina nazvao ubojicom, Trump ga obranio na najbolji mogući način: ‘Mislite li da je naša zemlja tako nevina?’

putin-ruka“Poštujem ga. Poštujem puno ljudi, ali to ne znači da se ne slažem s njima”

Američki predsjednik Donald Trump često hvali ruskog kolegu Vladimir Putina, kojeg mnogi u SAD-u smatraju diktatorom. Sada je stao u njegovu obranu u intervjuu za desno orijentirani Fox News, nakon što je voditelj Bill O’Reilly Putina nazvao ubojicom.

Poštujem ga. Poštujem puno ljudi, ali to ne znači da se ne slažem s njima – rekao je Trump, nakon čega je O’Reilly rekao da je Putin ubojica.

Postoji puno ubojica. Imamo puno ubojica. Mislite li da je naša zemlja tako nevina? – rekao je Trump.

Trump, kojeg u SAD-u mnogi optužuju za veze s Rusima te da je Moskva pomogla u njegovom izboru, rekao je da je za SAD bolje da se slaže s Rusijom.

Ako nam Rusija pomaže u borbi protiv ISIS-a, što je velika borba, i islamskog terorizma diljem svijeta, to je dobra stvar – rekao je Trump.

Vlasnik FOX NEWS medijske kuće čiji je ovo video je Rupert Murdoch, član Bilderberg grupe i Komiteta 300

Rupert Murdoch (Melbourne, 11. ožujka 1931.) australsko-američki je medijski magnat. Izgradnjom News Corp. stvorio je jedan od najvećih svjetskih medijskih koncerna koji ima oko 800 tvrtki u više od 50 zemalja. News Corp. se bavi proizvodnjom filmova za televiziju i kino, upravljanjem televizijskim postajama, izdavanjem novina i ilustriranjem časopisa i knjiga, itd. Murdochova poduzetnička strategija je težnja prema globalizaciji i pokrivanju svih tržišta koja obećavaju dobit.

Murdoch 1952. godine od oca nasljeđuje 2 novine. 1958. se ukljućuje u televizijski posao. Tijekom šesdesetih godina ulagao je u Veliku Britaniju, Hong Kong i Novi Zeland. U Velikoj Britaniji Murdoch kupuje popularne tabloide Sunday, The News of the World i The Sun.

U ranim sedamdesetima kupuje prve novine u SAD-u. Ubrzo dobiva američko državljanstvo, te ulazi na američko televizijsko tržište. Kupuje televizijski lanac Metromedia i započinje izgradnju televizijske mreže FOX.

1990. osniva STAR TV u Hong Kongu, koja postaje vodeća satelitska tv postaja od preko 50 kanala, koja dopire do više od 300 milijuna gledatelja širom Azije. 2005. Murdoch kupuje Intermix Media, vlasnika popularne društvene mreže My Space.

Rupert Murdoch je član i Bilderberške skupine s članstvom koju predstavljaju puno svjetskih moćnika, uglavnom iz Amerike, Kanade i zapadne Europe s poznatim imenima kao što su David Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Gordon Brown, Angela Merkel, Alan Greenspan, Ben Bernanke, Larry Summers, Tim Geithner, Lloyd Blankfein, George Soros, Donald Rumsfeld, Rupert Murdoch, ostali šefovi država, utjecajni senatori, kongresmeni i parlamentarci, Pentagonski i NATO-visoki činovi, članovi europskih kraljevskih obitelji, odabranih medijskih figura, .. itd.

Rupert Murdoch je član i KOMITETA 300 (klikni na link za spisak članova)
 

 

 
vecernji.hr

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,