Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HOLLYWOODSKI GLUMAC I PRISTAŠA HILLARY SE PROBUDIO IZ SNA: Zavežite već jednom gubice kada govorite o Trumpu

HOLLYWOODSKI GLUMAC I PRISTAŠA HILLARY SE PROBUDIO IZ SNA: Zavežite već jednom gubice kada govorite o Trumpu

morgan-trumpCijenjeni glumac i pripovjedač Morgan Freeman je pozvao svoje kolege glumce Hollywooda da prestanu kritizirati predsjednika Trumpa i cmizdriti u masovnim medijima

U novom intervjuu za AARP Magazine, Freeman je rekao da bi glumci i zabavljači trebali podržati predsjednika i dati mu priliku da se dokaže.

Možda najzanimljivija tema u razgovoru je bila kratka rasprava o trenutnom stanju američke politike.

Kad su ga pitali o njegovim pogledima, Freeman je rekao:

“Što se tiče politike danas, podržavao sam Hillary na izborima, i sada se se osjećamo kao da skačemo s litice. Samo moramo moramo naučiti kako da sletimo.

Nisam uplašen, no, držim nadu da će Donald Trump biti dobar predsjednik.

On ne može da ne bude dobar. Ono što ja vidim je čovjek koji ne može izgubiti.”

Tijekom predsjedničke kampanje, Freeman je podržao punom snagom svoje slave Hillary Clinton.

On je posudio svoj glas za kampanju i biografski video koji se puštao prije govora Hillary Clinton na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke.

Freeman je čak otišao tako daleko da je branio Clintonovo povjerenje tijekom intervjua za CNN.

Morgan Freeman je odabirao koristiti svoju platformu socijalnih mreža za razmjenu poruka nade za predsjednika Trumpa što je u oštroj suprotnosti sa stavovima njegovih kolega u Hollywoodu, kao što su Meryl Streep, koja je koristila svoj govor na dodjeli Zlatnog globusa kao priliku za napad na Trumpa.

Za neke na lijevoj strani, Freemanova promjena smjera možda je neskladna.

No, bez obzira na stranačku pripadnost, u interesu svakog amerikanca je da se nada da će predsjednik Trump ispasti dobar predsjednik, poručio je Freeman.

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,