Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » REVOLUCIJA U FINSKOJ: Narodu je dosta, a našao se i hrabar čovjek koji će to reći

REVOLUCIJA U FINSKOJ: Narodu je dosta, a našao se i hrabar čovjek koji će to reći

finska-govorMrze ga i žele mu nauditi samo jer govori istinu. Stari Finac ima puno više hrabrosti nego 20-godišnjaci u Finskoj

Govor koji se pojavio 10. siječnja na Youtubeu nije ostavio nikoga ravnodušnim, a pogotovo ne građane skandinavskih zemalja. Video je pokazao što se zapravo događa u Finskoj, a što masovni mediji ne prenose. Finski građanin se obratio naciji, poput šefa i poručio drugoj strani – “Sada bježite odavde!”

Teror imigranata u skandinavskim zemljama se nastavlja.

No našao se jedan hrabar govornik koji je to usprkos prijetnjama glasno izgovorio na cesti.

“Ja vas znam, ja nisam kao ostatak građana Finske koji spavaju. Ja sam živio ovdje davno prije vas i znam koliko ste glupi i okrutni.

Vi ste apsolutno ništa. Vi ne poštujete svoje žene. Vi ih prisiljavate da vam budu robovi.

Vi ne poštujete druge religije, vi ne poštujete Kršćanstvo. Ja sam vidio kako ubijate Kršćane, i ako vi to ne volite, to je istina.

Vi bi trebali biti tolerantni kako vas uče vaši imami, ali vi to niste. Da li ste igdje vidjeli kršćansku crkvu u Saudijskoj Arabiji?

Vi želite da mi u FInskoj slavimo vaše muslimanske blagdane. Da li vi slavite Božić, da li slavite Uskrs? Vi ste totalno van ovog svijeta.

Vi ne bi trebali ni postojati. Vas bi trebalo i zbaciti iz svakog civiliziranog društva.

Napustili ste svoje zemlje bez borbe jer niste imali se hrabrosti boriti. Niste imali hrabrosti se boriti za svoj narod, svoje ljude i svoje obitelji. Vi ste pobjegli.

Ali budite sigurni, ustat ćemo protiv vas. I prije ste nas pokušavali pokoriti, no mi ćemo vas pokoriti jer vi niste vrijedni života.

Finski narode, poručujem vam… USTANITE! Ne dozvolite rast islamizacije u našoj zemlji. Pobijedili ste i prije, dokažite to ponovo.

Borite se za svoju slobodu i pridružite nam se.”, rekao je govornik ispred dijelom ushićenog i dijelom bijesnog mnoštva.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,