Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANE: Predsjednik Trump nije kršćanin! Evo zašto…

PAPA FRANE: Predsjednik Trump nije kršćanin! Evo zašto…

papa-trump“Niti jedan lider, posebno vjerski vođa, ne smije imati pravo da preispituje religiju drugog čovjeka ili vjeru”, rekao je Trump

Papa Frane i predsjednik Trump su sudjelovali u ratu riječima, i Papa je proglasio da Trump “nije kršćanin”, dok predsjednik SAD-a tvrdi da je nakon što bi Vatikan napadnut od strane ISIS-a Papa izrazio “želje i molitve da Donald Trump bude sljedeći predsjednik”.

Papa Frane je udario po predsjedniku Trumpu zato jer on “želi obraniti kršćanstvo na Zapadu”, dok je isto vrijeme “protiv imigranata i drugih religija”, u skladu s katoličkim News Serviceom Catholicherald.

“To nije nešto što sam pročitao u knjigama, ali vidim u novinama i na televiziji svaki dan”, rekao je papa Frane, izražavajući šok jer predsjednik Trump ispunjava sva obećanja izrečena u kampanji u posljednjih 18 mjeseci.

“Bolest ili, možete reći grijeh, da Isus osuđuje licemjerstvo, to je upravo ono što se događa kada netko tvrdi da je kršćanin, ali ne živi u skladu s naukom Krista. Ne može se biti kršćanin bez da živite kao kršćanin”, rekao je Papa.

“Licemjerno je da se nazivate kršćaninom i protjerujete imigrante ili nekoga tko traži pomoć, nekoga tko je gladan ili žedan, izbacite nekoga kome je potrebna moja pomoć”, rekao je Frane.

Trump je odogovrio na komentar pape Franeta, rekavši da je “sramotno” za Katoličkog lidera da preispituje njegovu vjeru nazivajući papa Franeta “pijunom” meksičke vlade.

“Niti jedan lider, posebno vjerski vođa, ne smije imati pravo da preispituje religiju drugog čovjeka religiju ili vjeru”, rekao je Trump.

“Ako i kada Vatikan bude napadnut od strane ISIS-a, što svi znaju da je Vatikan krajnji trofej ISIS-a, mogu vam obećati da bi Papa samo želio i molio da Donald Trump bude njegov predsjednik, da se to ne bi dogodilo”, Trump navodi se u priopćenju .

➡ ➡ ➡ ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠEG VATIKANSKOG BISKUPA: Isusovci su ‘duhovni vratari’ Novog Svjetskog Poretka
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,