Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MA─ÉARSKI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA RAZOTKRIO: George Soros planira sru┼íiti ma─Ĺarsku vladu (VIDEO)

MA─ÉARSKI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA RAZOTKRIO: George Soros planira sru┼íiti ma─Ĺarsku vladu (VIDEO)

orban-sorosMa─Ĺarski ministar vanjskih poslova potvrdio je da nevladine organizacije (NVO) koje financira globalisti─Źki milijarder George Soros u Ma─Ĺarskoj planiraju sru┼íiti vladu u Budimpe┼íti

Ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto rekao je za RT da: “George Soros ┼żeli da ova vlada propadne, i da bi volio ovu vladu otpustiti, jer mu se ne svi─Ĺa na┼í pristup, ne svi─Ĺaju mu se na┼ía pravila”

“Smatramo da je vrlo anti-demokratski ako netko iz inozemstva ┼żeli utjecati na ma─Ĺarske bira─Źe za koga da glasaju”, ustvrdio je.

Nekoliko dana prije intervjua, ma─Ĺarski parlament je po─Źeo raspravljati o zakonu koji ─çe dopustiti vlastima da provedu interne revizije nevladinih organizacija NVO i zatra┼żiti detaljna izvje┼í─ça o njihovim stranim donacijama.

Ranije u sije─Źnju, predsjednik vladaju─çe Fidesz stranke Szilard Nemeth je rekao: “da ove organizacije moraju suzbiti sa svim raspolo┼żivim sredstvima, i mislim da one moraju biti pometene, i sada vjerujem da su me─Ĺunarodni uvjeti u redu nakon izbora novog predsjednika Donald Trumpa.”

U rujnu pro┼íle godine, Nemeth, koji je ujedno i zamjenik predsjednika Odbora za nacionalnu sigurnost Ma─Ĺarske, donio je popis od 22 nevladinih organizacija “spojenih u Sorosevu mre┼że samo radi jedne svrhe.”

Ministar vanjskih poslova Szijjarto je rekao da je o─Źito pravo njegove zemlje da se za┼ítitu od stranih utjecaja. “To je ono ┼íto smo ─Źuli dosta puta od SAD-a u posljednjih mjeseci – da je vanjski utjecaj toliko opasan … Dakle, to je dobar razlog. – Ako je to ameri─Źki stav po tom pitanju, onda to mo┼że biti i na┼í stav, tako─Ĺer”.

Ma─Ĺarska, koja se nalazi u samom srcu Europe, pro┼íle godine je postala glavni kanal za stotine tisu─ça useljenika i izbjeglica koji su ┼żeljeli do─çi do europske zemlje sjeverne, a to sve zahvaljuju─çi Sorosu koji je organizator i planer imigrantske krize.

Vlada, na ─Źelu s desni─Źarskim predsjednikom Viktorom Orbanom, odgovorila je podizanjem ograde du┼ż ma─Ĺarskih granica i uvo─Ĺenjem stroge grani─Źne kontrole. Budimpe┼íta je dosljedno odbijala podupirati EU obavezne kvote za prihvat muslimanskih imigranata, nazivaju─çi to udarcem suverenosti zemalja ─Źlanica.

Szijjarto je naveo obavje┼ítajna izvje┼í─ça koja tvrdee da “postoje organizacije koje su pomogle ilegalnim migranatima da na─Ĺu na─Źin kako se dokopati Europske unije, kako bi prona┼íli gdje mogu prije─çi na┼íu granicu, kako bi saznali kako podnijeti zahtjev za status azila, i ta izvje┼í─ça su rekla da je George Soros u pozadini od tih organizacija.”

Ruski tu┼żitelji su ozna─Źili Zakladu Otvoreno dru┼ítvo (FOD), posebice Soroseve organizacije, i Institut Otvorenog Dru┼ítva kao prijetnju ustavnom poretku i nacionalnoj sigurnosti zemlje u 2015. godini, te su im zabranili da pru┼żaju potporu ruskim partnerima.

Grupe koje posjeduje Soros tako─Ĺer su optu┼żene za mije┼íanje u ukrajinske poslove i u organizranje prate─çeg prosvjeda Euromajdana 2013. godine koji su doveli do svrgavanja demokratski izabranog predsjednika Viktora Janukovi─Źa.

Pogledajte intarvju ministra vanjaskih poslova Ma─Ĺarske u cijelosti:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,