Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠEG VATIKANSKOG BISKUPA: Isusovci su ‘duhovni vratari’ Novog Svjetskog Poretka

ŠOKANTNA ISPOVIJEST BIVŠEG VATIKANSKOG BISKUPA: Isusovci su ‘duhovni vratari’ Novog Svjetskog Poretka

jezuiti-vatikanIsusovci kontroliraju Vatikan i pravi su duhovni vratari Novog svjetskog poretka, prema bivšem biskupu Gerard Bouffardu

Biskup Bouffard Gvatemala kaže da Vatikan kontroliraju Iluminati i Novi Svjetski Poredak, a sve ih nadgleda Crni Papa, isusovački general Fr. Peter Hans Kolvenbach, piše rense.com.

Biskup Bouffard, koji je napustio Katoličku crkvu, a sada je ponovno nanovo rođeni kršćanin, živi u Kanadi i temelji svoje zaključke nakon što je šest godina radio kao vatikanski svećenik na dnevnim dužnostima, osjetljivoj korespondenciji između Pape i vođe jezuita koji žive na adresi Borgo Santo Spirito 5 u blizini trga svetog Petra.

“Da, čovjek poznat kao Crni Papa kontrolira sve glavne odluke Pape, a on pak kontrolira Iluminate”, rekao je biskup Bouffard prošlog tjedna u radio emisiji Greg Szymanskog “The Investigative Journal” www.gcnlive.com gdje arhivu zapanjujućih izjava može čuti u cijelosti.

“Znam da je to istina jer sam godinama radio u Vatikanu i putovao s papom Ivanom Pavlom II. Papa dobiva svoje naredbe od Crnog Pape isto kako i Isusovci zapovijedaju čelnicima Novog svjetskog poretka, sa zadatkom da se infiltriraju u druge religije i vlade svijeta, kako bi osnovali jednu svjetsku fašističku vladu i jednu svjetsku religiju u na temelju sotonizma i Lucifera.

“Ljudi ne mogu zamisliti kako zlo i koliko uništenje su izazvali i koje će uzrokovati dok, u isto vrijeme koriste savršen zaklon i kriju se iza crne halje i ispovijedaju se da su Božji ljudi”.

Biskup Bouffard iz prve ruke poznaje zla koja vrebaju u hijerarhiji Vatikana, a osobito Jezitski red potvrđuje svjedočenje drugih istraživača, uključujući i Bill Hughesa, autora šokantne knjige “Raskrinkani neprijatelj i tajni teroristi” (The Enemy Unmasked and The Secret Terrorists), i dobro informirani istraživač Isusovačkog reda, Eric Jon Phelps, autor “Vatikanskih ubojica”.

Osim opisivanja tamne slike Crnog Pape u Rimu, biskup Bouffard tvrdi da se zla moć Isusovaca proteže po cijelom svijetu, uključujući i čvrstu infiltraciju u američku vladu, Vijeće za vanjske odnose (CFR), i glavne vjerske organizacije.

Biskup Buffard tvrdi da Isusovci djeluju kao savršen kameleon, uzimajući identitet protestanata, mormona, baptista i Židova s ​​namjerom dovođenja propasti Amerike, kao i dovođenja zemlje pod jednu svjetsku religiju sa sjedištem u Jeruzalemu i pod kontrolom njihovog vođe, Lucifera.

“Znam iz prve ruke da je Vatikan kontrolira i prati sve u Izraelu s namjerom da uništi Židove”, rekao je biskup Bouffard, dodajući da je prava svrha Isusovačkog reda da dirigira i kontrolira sve lidere svijeta kako bi uzrokovali glavni svjetski sukob koji će na kraju uništiti Ameriku, Bliski istok i Izrael.

“Oni uništavaju sve iznutra i žele dovesti do uništenja Katoličke crkve, kako bi uveli jednu svjetsku religiju na temelju sotonizma. To se također vidi u načinu kako se svećenici klanjaju u misi, zapravo štujući mrtve. Isto tako, sotonizam se može vidjeti u mnogim izvanjskim simbolima, običajima i ruhu prikazanom od strane Crkve.”

Nakon što je služio u Rimu, biskup Bouffard je proveo neko vrijeme u Africi i Gvatemali, napredujući na poziciji moći u Crkvi.

Međutim, s tom religioznom snagom došao je u pripadnost i članstvo slobodnih zidara, te postaje mason 33. stupnje, nešto zbog čega Rimokatolička crkva donosi neposredno izopćenje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,