Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » AMERIČKI PREDSJEDNIK IM OTVORIO OČI! Zbog Trumpa brutalno porasla prodaja knjige George Orwella ’1984′

AMERIČKI PREDSJEDNIK IM OTVORIO OČI! Zbog Trumpa brutalno porasla prodaja knjige George Orwella ’1984′

g-orwell-knjigaHollywood, establišment, masovni mediji… svi su se oni urotili protiv Donald Trumpa, jer je on narodu otvorio oči i razotkrio njihove planove za porobljavanje čovječanstva

Universal počinje snimati film o SAD-u u budućnosti, koji je potpuno bankrotirao.

Samo nekoliko dana nakon što je Donald Trump preuzeo dužnost predsjednika SAD-a, ali i donio cijeli niz kontroverznih uredbi, od gradnje zida na granici s Meksikom do zabrane ulaska izbjeglicama iz Sirije, Orwellovo djelo “1984.” ponovo je postalo bestseler.

Na Amazonu je na samom vrhu najprodavanijih naslova, a izdavačka kuća Penguin naručila je tiskanje 75.000 novih primjeraka knjige kako bi odgovorila potražnji.

Roman je prvi put objavljen 1949. godine i govori o totalitarnnom društvu budućnosti čija vlada u formi Velikog brata nadzire sve građane i prisiljava ih da prihvate kontradiktorne istine poput fraza “rat je mir” ili “sloboda je ropstvo”.

Nije li takvo društvo bilo planirano od strane bivšeg predsjednika Baracka Obame koji je provi put u povijesti proveo globalno nadgledanje čovječanstva?

 

Prodaja knjige skočila je istoga trenutka kada je Trumpova savjetnica Kellyanne Conway ustvrdila da je glasnogovornik Bijele kuće na konferenciji za novinare iznosio “alternativnu istinu” vezanu uz broj posjetitelja koji su prisustvovali Trumpovoj inauguraciji. Izdavači Orwellove knjige nisu jedini koji će zaraditi na novonastaloj situaciji.

Naime, Michael Bay počeo s produkcijom futurističkog filma “Mala Amerika” u kojemu predsjednik SAD-a izaziva bankrot države i prisiljava mnoge Amerikance da se isele u Kinu kako bi otplatili američke dugove prema toj zemlji.

Iako još nije pala ni prva klapa filma, koji će financirati Universal, već se razmišlja o ideji da se za potrebe snimanja SAD u ovom slučaju preimenuje u Trumpland kako bi se naglasila podudarnost s današnjicom.

>> 1984. JE SVE BLIŽE: Obama traži da SAD ne proizvodi mobitele u koje ne mogu ‘ući’ FBI i policija

Pogledajte isječak iz filma “1984″:
 

 
(vecernji.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,