Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Na njemačkoj javnoj televiziji ARD novinari pozvali na ubojstvo Donald Trumpa i svi su se lijepo nasmijali! (VIDEO)

Na njemačkoj javnoj televiziji ARD novinari pozvali na ubojstvo Donald Trumpa i svi su se lijepo nasmijali! (VIDEO)

ubojstvo-trumpZa njemačke novinare, najbolji Trump je … mrtav Trump!

Smrt kao jedini lijek protiv Trumpa postaje izgleda normalna komunikacija elite. I to čine bez ikakvih sankcija.

Njemačka je na nogama! Fašizam se razbuktava. Osim što je Angela Merkell u strahu od populizma izmislila ‘Ministarstvo istine’ (po Orwellu) koje će kontrolirati protok vijesti njemačkom narodu i tako spriječiti da njemačkom narodu budu dostupne informacije iz svih pa i onih nekontroliranih izvora, Njemačka odlazi korak dalje i na javnoj televiziji dopušta zagovaranje ubojstva američkog predsjednika kao jedne od opcija kojom se može svrgnuti Donald Trump.

Zvuči nevjerojatno? Ali, upravo to se dogodilo u emisiji “Presse club” na javnoj ARD televiziji 22. siječnja kada je pred čitavom javnosti ugledni izdavač Die Zeita, Joseff Joffe usvrstio ubojstvo kao legitiman način rješavanja američkog predsjednika.

Bio je to njegov odgovor na pitanja ‘stručne skupine’ ARD kluba koje glasi: Kako spriječiti katastrofu u obliku Donalda Trumpa? Postoji li izlaz iz te katastrofe?Postoji li pravni scenarij ili klauzula u Ustavu koja bi mogla srušiti politiku Trumpa?


Na to pitanje Joffe opušten sa žvakom u ustima izgovara: Postoji rješenje! Ubojstvo u Bijeloj kući na primjer! (u videu 1:30 min)

Smrt je čini se postala nanormalnija legitimna opcija i konačan lijek protiv Trumpa s obzirom da tu opciju sasvim najnormalnije dotiče svjetska elita bez ikakvih sankcija!

Ova izjava dogodila se nakon zastrašujućeg priloga CNN-a koji je uoči inauguracije pustio prilog koji podupire ubojstvo Donalda Trumpa jer bi se u tom slučaju Amerikanci spasili i na njegovo mjesto došao bi netko iz Obamine administracije!

U svakom slučaju ovo je još jedan dokaz da je Trump jako opasan po svjetsku elitu jer čim se zlo ovoliko riče pa se i javno zagovara ubojstvo demokratski izabranog predsjednika, to znači da je elita u bolesnom strahu.

Oni vrište jer Trump uništava Sotonino carstvo – Novi svijetski poredak, kao zadnja šansa prije konačne žetve!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,